top of page

I'm a title. Click here to edit me

 

NYÁRI BELÉPÉSI AKCIÓ!

Spórolj 130 000 Ft-ot!

Amennyiben 1 éves Élj harmóniában Klubtagságot váltasz hozzánk 2019. július 31ig, akkor 30 000 Ft kedvezményt biztosítunk az amúgy is nagyon kedvezményes díjból. Azaz 128 000 Ft-ot kell csak fizetned azért, hogy Te is VIP tagja legyél az Élj harmóniában Klubnak és igénybe vehesd a 229 000 Ft értékű speciális csomagunkat. Klubtagjaink megkülönbözetett figyelmet élveznek és a csomag tartalmán túl, számos különleges kedvezményben és meglepetésben is részesülnek.

 

Most minden új klubtagunk korlátlan számú jógaórán vehet részt a nyár folyamán (július, augusztus), kap egy Élj harmóniban Jógastúdió vászontáskát, egy bio naptejet, hűsítő pitta teát és egy 60 perces masszázst ajándékba.:) 


Amennyiben több, mint heti 1 órára szeretnél járni, úgy kiegészítésként tudsz venni jógabérletet és minden jógabérletet 10% kedvezménnyel tudsz megvásárolni.

 

cool, just head to the Wix Blog!

 

Lemondási feltételek: 

Két héttel a képzés indulása előtti időpontig történő e-mail-ben beérkező lemodás esetén a részvételi díj, két héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a képzés  indulása előtt 1 héttel történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget.

 

Bizonyos esetekben a kihagyott képzést egy következő azonos képzésen pótolható.

 

Amennyiben a képzés a jógastúdió által kerül lemondásra, a képzés teljes összege visszafizetésre kerül

bottom of page