Tanfolyamok, jógaworkshopok, programok

 

A különböző típusú jóga tanfolyam, meditációs tanfolyam és életmód tanfolyamok, workshopok lehetőséget biztosítanak számodra megismerkedni a boldog, harmónikus élet felé vezető elméleti és gyakorlati alapokkal illetve segítenek elmélyíteni tudásodat, jógagyakorlásodat, bővíteni ismereteidet. Tanfolyamaink (8-10 hetes, több hónapos kézpések) és hétvégi programjaink (minitanfolyamok, jógawokrshopok, 1-5 órás, 1-2 napos  programok) közül választhatod ki számodra a legmefelelőbbet. Azoknak, akik a legjobbat szeretnék 1 éves Ájurvédkus Jóga Alapképzésünket ajánljuk.

 

A tanfolyami képzéseken és a megszokott jógaórákon túl, szeretettel várunk programjainkra, előadásainkra, jóga elvonulásokra melyekkel szeretnénk  hozzájárulni, hogy a szabadidőd eltöltése igazi testi-lelki feltöltődést jelentsen számodra és megtapasztalhasd  a harmóniát.

 

TANFOLYAMOK
 

tanfolyam indul: 2020. május 21. - június végéig még lehet csatlakozni

Tedd a jógát az életed részévé. Mélyedj el jobban a jógában, fejlődj komolyabban, kapj teljesebb képet a jógaéletmódról, a testgyakorlatokról, gyakorlat sorok összeállításáról, meditációról, anatómiáról, táplálkozásról,  filozófiáról, gondolkodásról. Javíts saját életminőségeden, életmódodon, egészségeden . A kiegyensúlyozott harmonikus élet lehetősége mindenkiben ott rejlik.

4 hetes intenzív kezdő jógatanfolyamok: 2020. június 22. hétfő 19:15 (H 19:15 - SZ 19:30) | július 1. szerda 17:45 (H 17:30 - SZ 17:45) | július 14. kedd 19:15 (K 19:15 -CS 19:15) | július 20. hétfő 19:15 (H 19:15 - SZ 19:30 | augusztus 3. hétfő 17:45 (H 17:30 - SZ 17:45)

Ha még sosem próbáltad a jógát, vagy próbáltad, de szeretnéd elsajátítani az alapokat. Jóga filozófiai alapok, a jóga testgyakorlatai és azoknak az egészségre gyakorolt hatásai A jógával  javul a keringés, az emésztés, erősödik a test,  és segítséget nyújt a stressz kezelésben.

8 hetes meditációs tanfolyamok indulnak: 2020. június 29. hétfő 19:15 | 2020. július 16. csütörtök 19:15

Hétvégi Meditációs tanfolyam: 2020. július 4. szombat 14:00

Ismerkedj meg  mélyebben önmagaddal, életfeladataiddal és sajátítsd el a meditáció elméletét és gyakorlatát.  A meditáció segít megismerni önmagunkat, elcsendesíteni az elménket, továbbá fejleszti a koncentrációs képességet, utat mutat a testi egészség eléréséhez.

8 hetes tanfolyam indul: 2020. június 16. kedd 17:30

Hétvégi gerincterápiás minitanfolyam: 2021.

Őrizd meg gerinced egészségét, sajátítsd el a helyes testtartást és szabadulj meg a fájdalmaktól. A tanfolyamon  anatómiai alapismereteket és információkat szerezhetsz gerincbetegségekről, elsajátíthatod a gerincproblémák megelőzéséhez szükséges elméleti ismereteket és gyakorlatokat.

Online Bevezetés a jógafilozófiába

2020. .július 3. péntek 18:00 (8 alkalmas tanfolyam)

Ismerd meg a Bhagavad Gíta alapvető tanítását, sajátítsd el a jógafilozófiai alapjait a Jóga Szutrák és a Srimad Bhagavatam alapján.  . A témák kifejtése során azt is megnézzük, hogy hogyan történik a jóga ősi írásokban lefektetett  örök elveinek alkalmazása a mindennapjaink során.

Stresszkezelő, stresszoldó, boldogság jógatanfolyam

2020. október szombat-vasárnap 10:00-15:00

A tanfolyamon a modern kori stressz okozta problémákra a  jóga, és az ájurvéda ősi elveinek segítségével mutatjuk meg a kivezető utat. A tanfolyamon megismerkedhetsz a stressz és a stressz kezelés elméleti és gyakorlati hátterével. Elsajátíthatod azokat a gondolkodási mintákat, módszereket, életmódbeli praktikákat, melyekkel megtapasztalható a boldogság, kiegyensúlyozottság. 

10 hetes tanfolyam indul: 2020. ősz

Fejleszd tovább tudásodat, jógagyakorlataidat és személyiségedet. A tanfolyam keretében védikus személyiségfejlesztéssel foglalkozunk elsődlegesen és a kezdő tanfolyamon tanult ászanákhoz tanulunk óráról, órára új haladó jógagyakorlatokat.

Please reload

HÉTVÉGI PROGRAMOK, JÓGAWORKSHOPOK, MINITANFOLYAMOK
 

2020. június 19-20-21. (péntek - szombat - vasárnap)

Az elvonuláson segítséget kapsz a jóga és a meditáció gyakorlásához, a jógikus életmód és  táplálkozás kialakításához és megtapasztalhatod  egyedülálló hatásukat.  A jógafoglalkozások mellett jóga és életmód előadások, beszélgetés, közös főzés, egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád:)

2020. július 25-30. 6 nap - Kedvezményes befizetés május 31-ig

Szabadulj ki a hétköznapokból és töltődj fel energiával. A jógatábor lehetőséget ad a megújulásra, hogy természetes környezetben, friss levegőn a jóga gyakorlatok és a meditáció segítségével megtapasztald a harmóniát, közelebb kerülj belső lényedhez. A jógatábor alatt segítséget kapsz az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.

2020. június 7. vasárnap 10:00 | 2020. július 5. vasárnap 10:00

A vasárnap lelassult ritmusában, rohanás kapkodás nélkül gyere vasárnap jógaórára, töltődj fel energiával, hogy újult erővel tudj belevágni majd a hétfői rohanásba. A vasárnapi jógaóra 120 perces, hogy jobban legyen idő előkészíteni és elmélyíteni a gyakorlást.

2020. június 7. vasárnap 13:00

Az ájurvéda  nagy hangsúlyt fektet a természettel való összhang és az egyéni alkatnak megfelelő életmód kialakítására, személyre szabott táplálkozási, sportolási, napirendi javaslatokkal. Praktikus tanácsokat kapsz, melyekkel azonnal tapasztalható lesz közérzeted javulása!

2020. június 28. vasárnap 14:00

A medence nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat és kihat az egész testedre. A csípőnyitó jógán a medence körüli területet tesszük erősebbé és rugalmasabbá, különböző . kiegészítő, rávezető gyakorlatokkal, ászánákat. Az eredmény rugalmasabb csípő, erősebb, formásabb  medencetájék.

2020. július 4. szombat 14:00

Sajátítsd el, hogyan tudod elcsendesíteni az elméd, fejleszd a koncetrációs képességed. Ismerd meg a meditáció elméletét és gyakorlatát.

tanfolyamok indulnak: 2020. július 11-12. szombat-vasárnap 09:00-16:00 | 2020. augusztus 8-9. szombat-vasárnap 09:00-16:00

A hétvégi 2 napos képzésen elsajátíthatod a jóga elméleti és gyakorlati alapjait, megtanulhatod az alap jógapozíciókat és előkészítjük az otthoni önálló jógagyakorlást is.

2020. július 5. vasárnap 13:00

Növeld az energiaszinted és javítsd az emésztésed! Ismerkedj meg az egészséges és tudatos táplálkozás alappilléreivel, élelmiszerek hatásaival, tudatos és vegetáriánus életmóddal és a helyes étkezés szabályaival. Tanulj meg új ízletes fogásokat készíteni mellyel változatosabban teheted saját és családod étkezését.

2020. július 12. vasárnap 14:00

Szabadulj meg a nyak, vállöv feszültségeitől és javítsd a testtartásod. Lélegezz szabadabban, légy nyitottabb a világra. A mellkasnyitó jógaworkshop segít, hogy hajlékonyabb legyél, erősödnek a mély hátizmok, javul a testtartás, szabadabbá és hatékonyabbá válik a légzés.

2020. április 4. szombat 14:00

Ajándékozd meg Magad a pihenés, feltöltődés örömével! A workshopon elsajátíthatod, hogyan tudod alkalmazni a testgyakorlatokat, a légzést, a relaxációt és a meditációt annak érdekében, hogy új energiákkal töltsd fel a tested és az elméd.

2020. szeptember . vasárnap 14:00

A jógawokrshopon olyan jóga ászanákkal, gyakorlatokkal dolgozunk, mely segítik, felpörgetik az emésztést, fokozzák a salakanyagok kiválasztását, segítenek megszabadulni a hasi területen felhalmozódott fölöslegtől.

Hétvégi stresszoldó, boldogság tanfolyam

2020. június 13-14. szombat-vasárnap

Szabadulj meg a stressztől!  A tanfolyamon megismerkedhetsz a stressz és a stressz kezelés elméleti és gyakorlati hátterével. Kitérünk a stressz okozta problémák kialakulásának hátterében álló életmódbeli tényezőkre is és stresszoldó jógagyakorlatokat tanulhatsz.

Gerincterápiás jógaworkshop

2020. május 17. vasránap 14:00

A jógaworkshop célja  a helyes testtartás tudatosítása, gerinc átmozgatása, a gerinc körüli területről és az egész testből a feszültségek oldása. A testtartásban, stabilizálásban  szerepet játszó izmok erősítése, nyújtása.

2020. nyár

Ismerd meg és sajátítsd el a gerinced edészségének megőrzéséhez szükséges gyakorlatokat. Szerezz információt a  gerinchez kapcsolódó anatómiai és elméleti alapokról, gerincbarát éleetmódról.

2020. január 19. vasárnap 14:00

Tartottál egy kis szünetet? Kezd újra a jógát!  Újrakezdő jógaworkshop kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy vissza tudj térni a rendszeres jógagyakorláshoz. A jógaworkshopon az alap jógagyakorlatokat újra átvesszük, kimozgatjuk, lazítjuk a visszamerevedett testérzeteket. 

3 hétvégés Intenzív Jóga Alapképzés

2020.tavasz

Szerezz a jógáról  mélyebb ismereteket, kapj teljesebb képet a jógaéletmódról, a testgyakorlatokról, a filozófiáról és helyezd biztos alapokra jógagykorlásod. Tedd  jobbá életmódodat, egészségedet és élj kiegyensúlyozottabban, boldogabban.

Please reload

© 2013 by Élj harmóniában