Tanfolyamok, jógaworkshopok, programok

 

A különböző típusú jóga tanfolyam, meditációs tanfolyam és életmód tanfolyamok, workshopok lehetőséget biztosítanak számodra megismerkedni a boldog, harmónikus élet felé vezető elméleti és gyakorlati alapokkal illetve segítenek elmélyíteni tudásodat, jógagyakorlásodat, bővíteni ismereteidet. Tanfolyamaink (8-10 hetes, több hónapos kézpések) és hétvégi programjaink (minitanfolyamok, jógawokrshopok, 1-5 órás, 1-2 napos  programok) közül választhatod ki számodra a legmefelelőbbet. Azoknak, akik a legjobbat szeretnék 1 éves Ájurvédkus Jóga Alapképzésünket ajánljuk.

 

A tanfolyami képzéseken és a megszokott jógaórákon túl, szeretettel várunk programjainkra, előadásainkra, jóga elvonulásokra melyekkel szeretnénk  hozzájárulni, hogy a szabadidőd eltöltése igazi testi-lelki feltöltődést jelentsen számodra és megtapasztalhasd  a harmóniát.

 

TANFOLYAMOK
 

tanfolyam indul: 2020. május 21. - június végéig még lehet csatlakozni

Tedd a jógát az életed részévé. Mélyedj el jobban a jógában, fejlődj komolyabban, kapj teljesebb képet a jógaéletmódról, a testgyakorlatokról, gyakorlat sorok összeállításáról, meditációról, anatómiáról, táplálkozásról,  filozófiáról, gondolkodásról. Javíts saját életminőségeden, életmódodon, egészségeden . A kiegyensúlyozott harmonikus élet lehetősége mindenkiben ott rejlik.

8 hetes kezdő jógatanfolyamok: 2020. szeptember 22. kedd 17:30 | délelőtti 2020. október 15. csütörtök 10:00

Ha még sosem próbáltad a jógát, vagy próbáltad, de szeretnéd elsajátítani az alapokat. Jóga filozófiai alapok, a jóga testgyakorlatai és azoknak az egészségre gyakorolt hatásai A jógával  javul a keringés, az emésztés, erősödik a test,  és segítséget nyújt a stressz kezelésben.

8 hetes meditációs tanfolyamok indulnak: 2020. szeptember 14. hétfő 19:15

Hétvégi 2 napos Meditációs és önismereti tanfolyam: 2020. október 3-4 szombat - vasránap

Ismerkedj meg  mélyebben önmagaddal, életfeladataiddal és sajátítsd el a meditáció elméletét és gyakorlatát.  A meditáció segít megismerni önmagunkat, elcsendesíteni az elménket, továbbá fejleszti a koncentrációs képességet, utat mutat a testi egészség eléréséhez.

Stresszkezelő, stresszoldó, boldogság jógatanfolyam

2020. november 20-21. szombat-vasárnap 10:00-15:00

A tanfolyamon a modern kori stressz okozta problémákra a  jóga, és az ájurvéda ősi elveinek segítségével mutatjuk meg a kivezető utat. A tanfolyamon megismerkedhetsz a stressz és a stressz kezelés elméleti és gyakorlati hátterével. Elsajátíthatod azokat a gondolkodási mintákat, módszereket, életmódbeli praktikákat, melyekkel megtapasztalható a boldogság, kiegyensúlyozottság. 

Online Bevezetés a jógafilozófiába

2020. .november

Ismerd meg a Bhagavad Gíta alapvető tanítását, sajátítsd el a jógafilozófiai alapjait a Jóga Szutrák és a Srimad Bhagavatam alapján.  . A témák kifejtése során azt is megnézzük, hogy hogyan történik a jóga ősi írásokban lefektetett  örök elveinek alkalmazása a mindennapjaink során.

8 hetes tanfolyam indul: 2021. tavasz

Hétvégi gerincterápiás minitanfolyam: 2021.

Őrizd meg gerinced egészségét, sajátítsd el a helyes testtartást és szabadulj meg a fájdalmaktól. A tanfolyamon  anatómiai alapismereteket és információkat szerezhetsz gerincbetegségekről, elsajátíthatod a gerincproblémák megelőzéséhez szükséges elméleti ismereteket és gyakorlatokat.

10 hetes tanfolyam indul: 2020. ősz

Fejleszd tovább tudásodat, jógagyakorlataidat és személyiségedet. A tanfolyam keretében védikus személyiségfejlesztéssel foglalkozunk elsődlegesen és a kezdő tanfolyamon tanult ászanákhoz tanulunk óráról, órára új haladó jógagyakorlatokat.

Please reload

HÉTVÉGI PROGRAMOK, JÓGAWORKSHOPOK, MINITANFOLYAMOK
 

2020. október 23-24-25. (péntek - szombat - vasárnap)

Az elvonuláson segítséget kapsz a jóga és a meditáció gyakorlásához, a jógikus életmód és  táplálkozás kialakításához és megtapasztalhatod  egyedülálló hatásukat.  A jógafoglalkozások mellett jóga és életmód előadások, beszélgetés, közös főzés, egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád:)

2020. szeptember 27. vasárnap 10:00

A vasárnap lelassult ritmusában, rohanás kapkodás nélkül gyere vasárnap jógaórára, töltődj fel energiával, hogy újult erővel tudj belevágni majd a hétfői rohanásba. A vasárnapi jógaóra 120 perces, hogy jobban legyen idő előkészíteni és elmélyíteni a gyakorlást.

2020. szeptember 26-27. szombat-vasárnap 09:00-16:00

A hétvégi 2 napos képzésen elsajátíthatod a jóga elméleti és gyakorlati alapjait, megtanulhatod az alap jógapozíciókat és előkészítjük az otthoni önálló jógagyakorlást is.

2020. szeptember 27. vasárnap 14:00

A jógawokrshopon olyan jóga ászanákkal, gyakorlatokkal dolgozunk, mely segítik, felpörgetik az emésztést, fokozzák a salakanyagok kiválasztását, segítenek megszabadulni a hasi területen felhalmozódott fölöslegtől.

2020. október 4. vasárnap 13:00

Az ájurvéda  nagy hangsúlyt fektet a természettel való összhang és az egyéni alkatnak megfelelő életmód kialakítására, személyre szabott táplálkozási, sportolási, napirendi javaslatokkal. Praktikus tanácsokat kapsz, melyekkel azonnal tapasztalható lesz közérzeted javulása!

2020. október 3-4. szombat - vasárnap

Sajátítsd el, hogyan tudod elcsendesíteni az elméd, fejleszd a koncetrációs képességed. Ismerd meg a meditáció elméletét és gyakorlatát.

2020. október 18. vasárnap 14:00

A medence nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat és kihat az egész testedre. A csípőnyitó jógán a medence körüli területet tesszük erősebbé és rugalmasabbá, különböző . kiegészítő, rávezető gyakorlatokkal, ászánákat. Az eredmény rugalmasabb csípő, erősebb, formásabb  medencetájék.

2020. ősz

Növeld az energiaszinted és javítsd az emésztésed! Ismerkedj meg az egészséges és tudatos táplálkozás alappilléreivel, élelmiszerek hatásaival, tudatos és vegetáriánus életmóddal és a helyes étkezés szabályaival. Tanulj meg új ízletes fogásokat készíteni mellyel változatosabban teheted saját és családod étkezését.

2020. november

Szabadulj meg a nyak, vállöv feszültségeitől és javítsd a testtartásod. Lélegezz szabadabban, légy nyitottabb a világra. A mellkasnyitó jógaworkshop segít, hogy hajlékonyabb legyél, erősödnek a mély hátizmok, javul a testtartás, szabadabbá és hatékonyabbá válik a légzés.

2020. november 7. szombat 14:00

Ajándékozd meg Magad a pihenés, feltöltődés örömével! A workshopon elsajátíthatod, hogyan tudod alkalmazni a testgyakorlatokat, a légzést, a relaxációt és a meditációt annak érdekében, hogy új energiákkal töltsd fel a tested és az elméd.

Hétvégi stresszoldó, boldogság tanfolyam

2020. november 20-21. szombat-vasárnap

Szabadulj meg a stressztől!  A tanfolyamon megismerkedhetsz a stressz és a stressz kezelés elméleti és gyakorlati hátterével. Kitérünk a stressz okozta problémák kialakulásának hátterében álló életmódbeli tényezőkre is és stresszoldó jógagyakorlatokat tanulhatsz.

Gerincterápiás jógaworkshop

2020. május 17. vasránap 14:00

A jógaworkshop célja  a helyes testtartás tudatosítása, gerinc átmozgatása, a gerinc körüli területről és az egész testből a feszültségek oldása. A testtartásban, stabilizálásban  szerepet játszó izmok erősítése, nyújtása.

2020. nyár

Ismerd meg és sajátítsd el a gerinced edészségének megőrzéséhez szükséges gyakorlatokat. Szerezz információt a  gerinchez kapcsolódó anatómiai és elméleti alapokról, gerincbarát éleetmódról.

2020. január 19. vasárnap 14:00

Tartottál egy kis szünetet? Kezd újra a jógát!  Újrakezdő jógaworkshop kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy vissza tudj térni a rendszeres jógagyakorláshoz. A jógaworkshopon az alap jógagyakorlatokat újra átvesszük, kimozgatjuk, lazítjuk a visszamerevedett testérzeteket. 

Please reload

© 2013 by Élj harmóniában