top of page
Garden Waterfall

Egészségmegőrzés mesterfokon - Ájurvéda életmódtanfolyam 

Élj fiatalosan, fitten, egészségesen, jókedvűen! Állítsd vissza szervezeted természetes egyensúlyát!

Testünk és elménk nem csak hanyatlik, öregszik folyamatosan, hanem képes a változásra, megújulásra. Érzelmi és testi jólétünkhöz valamennyi gondolatunk hozzájárul, ezért fontos, hogy a gondolkodásodat is képes legyél változtatni és akkor újjászülethetsz mind biológiai, mind lelki értelemben. Aki képes tudatosan az életét figyelni és képes a változásra, az fiatal tud maradni!

Ájurvéda - India holisztikus gyógyászata - „az élet tudománya”. Az Ájurvéda a teljes értékű és erényes életvitelt jelenti India ősi szanszkrit nyelvű írásai, a Védák szerint. Az ájurvéda az élet megismerésének, a helyes életvezetésnek a tudománya. Szanszkrit szó, ayur=élet és a véda=tudás, megismerés. Elsősorban az egészség megőrzésével, ezáltal a betegségek megelőzésével, másodsorban a betegségek gyógyításával foglalkozik.

 

Az ájurvédikus szemléletmód nagy hangsúlyt fektet az egyéni alkatnak megfelelő életmód kialakítására, személyre szabott táplálkozási-, sportolási- és napirendi javaslatokkal. A kezelésekben nagy szerepet kapnak még a gyógynövény-készítmények, valamint a különböző masszázsok, méregtelenítő eljárások. Az ájurvéda azt hangsúlyozza, hogy az egészség és a boldogság megőrzéséhez el kell fogadni a természeti törvényekkel való együttélést, s misem egyszerűbb, ha ezt a mindennapi életünkbe is bele tudjuk helyezni!

Tanfolyamunkon támpontokat adunk, hogy közelebbről is megismerkedhess ezzel az életvitellel, mely évszázadok óta emberek ezreinek életét teszi jobbá.

IMG_20190809_173947.jpg

Egészségmegőrzés mesterfokon tanfolyam​

Élj fitten, fiatalosan! Ismerd meg az egészség megőrzésének személyre szabott módszerét - táplálkozás, testmozgás, életmód.

OKTATÓ

Vitai Kati 

IDŐPONT

2024. június 16. vasárnap 13:00-18:00

A TANFOLYAM TÉMÁI

  • Az ájurvéda eredete, alapjai

  • A dhosák és az ájurvédikus testtípusok

  • Betegség kialakulásának folyamata

  • Testtípus meghatározás

  • Testtípusnak megfelelő táplálkozás, jógagyakorlás és mozgásra vonatkozó ismeretek-

  • A helyes évszaki és napi menetrend

  • Hasznos és praktikus tanácsok mindennapjaink kialakításához a jóga és az ájurvéda segítségével

 

Kurzusunkon egy olyan programot ismerhetsz meg, mely nem csak a fizikai test egészségét állítja a középpontba, hanem hat a gondolkodásodra és az érzelmi világodra is. Foglalkozunk az egészséges táplálkozással, az életfelfogás megváltoztatásával, a belső harmónia elérésével, életmóddal, napi időbeosztással, testmozgással.

 

Praktikus tanácsokat, konkrét gyakorlatokat kapsz, melyeket beépítve a hétköznapjaidba energiadúsabb, harmonikusabb életmódot alakíthatsz ki, és azonnal tapasztalható lesz a közérzeted javulása!

A képzést személyesen tartjuk, de ha nem tudsz eljönni és szeretnéd korábbi online képzésünkhöz tudunk hozzáférést biztosítani.

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges. 

A regisztráció véglegesítése a díj befizetésével történik.

Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet. A képzésen résztvevők maximális létszáma 10 fő. A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)

A díj legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 2 héttel fizetve: 22 000 Ft.

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 26 000 Ft.

Jelentkezni csak a teljes tanfolyamra lehet, annak anyagi vonzataival együtt.

A befizetett előleget, részvételi díjat csak a program elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!​

bottom of page