Online tanfolyam 

Ájurvéda tanfolyam - megújulás

Élj fiatalosan, fitten, egészségesen, jókedvűen! Állítsd vissza szervezeted természetes egyensúlyát!

Testünk és elménk nem csak hanyatlik, öregszik folyamatosan, hanem képes a változásra, megújulásra. Érzelmi és testi jólétünkhöz valamennyi gondolatunk hozzájárul, ezért fontos, hogy a gondolkodásodat is képes legyél változtatni és akkor újjászülethetsz mind biológiai, mind lelki értelemben. Aki képes tudatosan az életét figyelni és képes a változásra, az fiatal tud maradni!

 

Ájurvéda - India holisztikus gyógyászata - „az élet tudománya”. Az Ájurvéda a teljes értékű és erényes életvitelt jelenti India ősi szanszkrit nyelvű írásai, a Védák szerint. Az ájurvéda az élet megismerésének, a helyes életvezetésnek a tudománya. Szanszkrit szó, ayur=élet és a véda=tudás, megismerés. Elsősorban az egészség megőrzésével, ezáltal a betegségek megelőzésével, másodsorban a betegségek gyógyításával foglalkozik.

 

Az ájurvédikus szemléletmód nagy hangsúlyt fektet az egyéni alkatnak megfelelő életmód kialakítására, személyre szabott táplálkozási-, sportolási- és napirendi javaslatokkal. A kezelésekben nagy szerepet kapnak még a gyógynövény-készítmények, valamint a különböző masszázsok, méregtelenítő eljárások. Az ájurvéda azt hangsúlyozza, hogy az egészség és a boldogság megőrzéséhez el kell fogadni a természeti törvényekkel való együttélést, s misem egyszerűbb, ha ezt a mindennapi életünkbe is bele tudjuk helyezni!

 

Tanfolyamunkon támpontokat adunk, hogy közelebbről is megismerkedhess ezzel az életvitellel, mely évszázadok óta emberek ezreinek életét teszi jobbá.

 

A tanfolyam felépítése:

  • Az ájurvéda eredete, alapjai

  • A dhosák és az ájurvédikus testtípusok

  • Betegség kialakulásának folyamata

  • Testtípus meghatározás

  • Testtípusnak megfelelő táplálkozás, jógagyakorlás és mozgásra vonatkozó ismeretek-

  • A helyes évszaki és napi menetrend

  • Hasznos és praktikus tanácsok mindennapjaink kialakításához a jóga és az ájurvéda segítségével

 

Kurzusunkon egy olyan programot ismerhetsz meg, mely nem csak a fizikai test egészségét állítja a középpontba, hanem hat a gondolkodásodra és az érzelmi világodra is. Foglalkozunk az egészséges táplálkozással, az életfelfogás megváltoztatásával, a belső harmónia elérésével, életmóddal, napi időbeosztással, testmozgással.

 

Praktikus tanácsokat, konkrét gyakorlatokat kapsz, melyeket beépítve a hétköznapjaidba energiadúsabb, harmonikusabb életmódot alakíthatsz ki, és azonnal tapasztalható lesz a közérzeted javulása!

 

OKTATÓ: Vitai Katalin

IDŐPONT: 2021. december 12. vasárnap 13:00-18:00

A online elvégezheted. Ha nem érsz rá a képzés időpontjában, az anyagot utólag felvételről vissza tudod nézni.

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció minden esetben szükséges. A regisztráció véglegesítése a tanfolyam díjának befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

 

A díj legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 1 héttel fizetve: 15 000 Ft.

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 17 000 Ft.

Amennyiben a képzésre nem tudsz eljönni, egy későbbi alkalommal a kimaradt alkalmat pótolhatod. A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429

e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban
www.eljharmoniaban.hu

© 2013 by Élj harmóniában