top of page
IMG_20220611_172332.jpg

Élj harmóniában 

Az egészséghez, testi-lelki jól léthez vezető út

Talán már Te is rájöttél az egészség, a kiegyensúlyozttság nem érhető el valamiféle tabletta bevételével, egy klassz szlogennel, egy menő gyakorlat elvégzésével. Az egészséged nem nagy dolgokon múlik, hanem szokásaid eredménye.

Szeretettel nyújtjuk át az Élj harmóniában koncepciót, amely megmutatja Neked az egészséghez, a harmonikus élethez vezető út alapjait és segít, hogy fiatalabbnak érezd Magad.

Az Élj harmóniában koncepció az egyén test - lélek - elme egységét helyezi a középpontba és az ájurvéda és jóga csodás tudásán alapul. Ezt a koncepciót több mint 20 év szakmai tapasztalattal, több ezer tanított emberrel, több mint 500 megtartott tanfolyammal, több mint 50 megtartott elvonulással a hátunk mögött és megannyi saját megvalósítással dolgoztuk ki.

Élj harmóniában - az egészséges, kiegyensúlyozott élet  alapja

Táplálkozás

A megfelelő táplálkozás segít, hogy tele legyél energiával, egészséges legyél és biztosít minden szükséges tápanyagot a szervezetdnek és békés elmét eredményez. Nem csak az elfogyasztott étel minősége, de az is fontos, hogy az emésztésed jó legyen, és jól fel tudd dolgozni amit ettél.

Testmozgás

Felszabadítja a tested, energetizál, rugalmassá, stabillá és erőssé tesz. Az ideális testmozgás megszünteti a feszültségeket és felszámolja a testedben a blokkokat, merevséget és életre kelti a tested.

Légzés

A légzés az életben maradás feltétele. A megfelelő légzés békéssé teszi az elméd, energiával tölt fel és jó egészséget biztosít. Nem csak a légzőszervrendszeredre hat kedvezően, de az emésztésedre, hormonrendszeredre, keringésedre is.

Életmód

A tested önregeneráló képességének támogatása szokásaidban rejlik. A saját alkatodnak megfelelő napirend, a jó időzítés az energiszinted növekedését, a szervezeted könnyedségét és jó egészséget biztosít a hétköznapjaidhoz.

Belső béke

A belső csend megteremtése megszabadít a stressztől, szorongástól, feszültségektől és közelebb kerülhetsz Önmagadhoz, megtapasztalhatod a gondolatok elcsendesedését és a béke képletét.

Környezet

Minden ami körülvesz hatással van Rád, az érzelmeidre, a mentális állapotodra, az emésztésedre, a testedre, egész lényedre. Amikor megfelelő attitűddel kapcsolódsz a téged körül vevő dolgokkal, mint a természet vagy az emberek akik körül vesznek, az elősegíti jól létedet.

Pozitív gondolkodás

A gondolataid hatást gyakorolnak fizikális, mentális és érzelmi állapotodra. Amikor megérted a világ működését, a karma törvényét és a történések mögötti mozgató energiákat, egy új szemléletben láthatod mindazt ami veled és körülötted történik. 

Élj harmóniában - az egészséges, kiegyensúlyozott élet  7 alapja segít rávilágítani arra, hogy néhány apró dologra odafigyelve, néhány szokásod megváltoztatásával hatalmas és csodálatos változásokat tapasztalhatsz az életedben.

Adj egy esélyt Magadnak! Vezess be néhány apró változást az életedbe, hogy jobban érezd Magad!


Az ájurvéda alapja az önismeret, önmegfigyelés…  figyeld meg Magadon egy táplálkozási tanács, egy étel, valamilyen testmozgás, etc.  hogyan hat rád… utána hogy érzed magad… fizikálisan, mentálisan, érzelmileg.


Az Élj harmóniában füzetben néhány egyszerű, praktikus tippet adunk ahhoz, hogyan tudod megtapasztalni a kiegyensúlyozottabb életet. 

Ha szeretnéd tudni, mik az Élj harmóniában koncepció alapjai, érdekelnek az egyszerű praktikák amivel csökkentheted a stresszt, javíthatod az emésztésed, növelheted az energiaszinted töltsd le az ingyenes Élj harmóniában füzetet, lapozz lentebb.

Élj harmóniában!

Ismerd meg Te is az egészséghez, testi - lelki jól léthez vezető utat!

Ha szeretnél további hasznos tippeket, recepteket, információkat iratkozz fel hírlevelünkre  és csatlakozz a Facebookon az Élj harmóniában - megújulás, egészség, életmód   csoportunkhoz. https://www.facebook.com/groups/189231931805348

Szeretnék életmód tippeket, recepteket és hasznos információkat kapni.

Hozzájárulok, hogy az Élj harmóniában az adataimat kezelje, részemre információkat küldjön. Adataim megadásával elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat Az Adatvédelmi tájékoztató a Rólunk menüpont alatt érhető el.

Feliratkozál :)

bottom of page