Gyertyafényes Karácsonyi Jógagyakorlás

 

Készülj fel az ünnepekre szabadulj meg a feszültségektől és töltődj fel energiával!

 

A karácsonyi időszak a családok számára általában nagyon sok feladatot jelent – ajándékok beszerzése, takarítás, sütés és főzés, baráti- és családi találkozók szervezése. Ilyenkor sokan idegesek, feszültek lesznek a stressz hatására.

 

Ne engedd, hogy a karácsonyi készülődés feleméssze minden energiádat!

 

Hagyj időt magadnak a kikapcsolódásra, mert a legszebb ajándék, amit adhatunk, a társaságunk, szeretetünk, törődésünk, türelmünk, toleranciánk... A karácsony olyan időszak, amikor lehetőségünk van kicsit befelé figyelni, egyensúlyra törekedni és ilyenkor fókuszba kerülnek az emberi kapcsolatok, összekapcsolódás másokkal, közös ünneplés.

 

IDŐPONT: 2019. december 8. vasárnap 14:00 -17:00

 

KIKET VÁRUNK

Teljesen kezdő és haladó jógázókat is várunk.

A gyertyafényes karácsonyi jógagyakorláson a jóga fantasztikus hatásait kihasználva töltődünk energiával, oldjuk a feszültségeket és a szívcsakra harmonizálásával közösen készülünk fel a szeretet ünnepére.

 

Amire számíthatsz: gyertyafény, hosszú relaxáció, hosszú jógagyakorlás, egészséges, bio finomságok, feszültségoldás. A program részeként a gyakorlás után közös beszélgetés, teázgatás, sütizés vár rád:)

 

OKTATÓK

Vitai Kati és Purusa Sukta Das

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Maximális létszáma: 15 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:

A jelentkezni a részvételi díj befizetésével tudsz.

 

Díj: 5 500 Ft előre fizetve. Amennyiben marad szabad hely, a helyszínen is tudsz fizetni, ebben az esetben a díj 6 500 Ft.

 

 A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

HELYSZÍN: Élj harmóniában Bp. VI. Benczúr u. 12.


Jelentkezés és információ:
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
telefon: 30 343 6429
www.facebook.com/eljharmoniaban
www.eljharmoniaban.hu

© 2013 by Élj harmóniában