top of page
IMG_20200915_160924_edited.jpg

Online Jóga...                    bárhol, bármikor

Online Jóga

 

Számunkra fontos a minőségi oktatás, szeretnénk az oktatás színvonalát továbbra is fenntartani és elkerülni a tanítványok esetleges otthoni sérüléseit vagy helytelen gyakorlás hosszú távú kedvezőtlen hatásait. Ha valaki nem élőben gyakorol egy tanárral, a tanár nem tudja kijavítani, nem látjha az illető jól csinálja-e a pózokat.  Az Online óráink továbbra is csak olyanoknak szólnak, akikkel élőben már gyakoroltunk, akik már nem teljesen kezdők, tanítottuk őket és tudják mire figyeljenek, amikor egy-egy dolgot mondunk.

A jógastúdióban kezdő tanfolyamok keretében a kezdőket is szeretettel várjuk, hogy megtaníthassuk Nekik az alapokat és a helyes jógagyakorlást. 

Az Online  órákat valós időben tartjuk, nem felvételről. Az órák minden héten más időpontban vannak. Az órák időpontjában személyesen itt vagyunk veletek és így figyelembe tudjuk venni az aktuális igényeket, dolgokat pl. hideg időjárás esetén melegítő gyakorlás, etc, és így a tőlünk megszokott személyre szabottságot részlegesen, de tudjuk biztosítani.  Ha bármilyen dolog van, amiben szeretnél segítséget vagy kérésed, kérdésed van, az óra előtt nyugodtan jelezd és igyekszünk úgy összeállítani az órát, hogy tudjunk segíteni.

Az online órákat viruális jógatermünkben tartjuk egy facebook csoportban. Havi vagy éves bérlettel  tudsz a jógaórákon részt  venni. Egy bérlet, egy személy részvételét biztosítja az online jógaórán. Egy adott naptári hónapban minden egyes videó, ami felkerül a hónap utolsó napjáig lesz fent, így bármikor visszanézhető vagy akár több alkalommal is végig tudod gyakorolni. Az Online Jóga plusz csomagban a legutolsó 6 hónap gyakorlásait tudod  visszanézni. 

OKTATÓ

Vitai Kati

KEDVEZMÉNYES 1 ÉVES ONLINE JÓGABÉRLET  - 2024. január 10-ig váltható

Biztosítsd Magadnak , hogy kiegyensúlyozott és fitt legyél 2024-ben.

Ha úgy érzed 2024-ben szeretnél egészségesebb és kiegyensúlyozottabb lenni, az 1 éves Online Jógabérlet ideális választás számodra
 

  • 12 havi online jógabérlet (168 000 Ft)

  • havi 4 jógagyakorlás - a szezonalítást, kéréseket figyelembe véve

  • relaxáció videó

  • 1 ingyenes 90 perces masszázs (16 000 Ft)

  • Havonta kérdés feltevési lehetőség a zárt facebook csoportban

  • 1 ingyenes konzultáció / állapotfelmérés / magánóra ( 18 000 Ft)


A csomag 202 000 Ft helyett, 2024. január 10-ig 154 000 Ft.

Laptop Typing on Bed

Online Jóga árak

Online Jóga
Bérlet

 

 

Heti 1 online jógaóra

havi 4 alkalom (4 videó)

A videók adott hónap végéig visszanézhetőek

15 000 Ft / hó / fő

Online Jóga

Plusz Bérlet

 

 

Heti 2 online jógaóra

havi 8 alkalom (8 videó)

A videók 3 hónapig

visszanézhetőek.

26 000 Ft / hó / fő

1 éves Online

Jóga Bérlet

Heti 2 online jógaóra

(havi 8  videó)

1 alkalom magánóra, állapotfelmérés vagy konzultációs lehetőség

A videók 5 hónapig

visszanézhetőek.

218 000 Ft / év / fő

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Az online jógaórákat a facebookon zárt csoportban tartjuk. 

 

Az Online bérlet befizetésével hozzáférést kapsz az Online csoportokhoz a facebookon és része lehetsz Te is az online közösségünknek. Az online bérlet 1 fő részére biztosítja a virtuális jógateremben való részvételt.

A díjat átutalással tudod kiegyenlíteni.

Bármikor is fizetsz be a hónap során, csak teljes havidíjas bérletet tudsz váltani, mert hozzá fogsz férni az adott hónap összes videójához, így ugyanazt kapod, mint akik előbb fizetett be.

A facebookon itt találod az online jógatermünket: https://www.facebook.com/groups/729290141382918

 

​Ha még nem vagy a facebookon Vitai Katalin ismerőse, akkor jelölj be engem, hogy fel tudjalak venni a csoportba. https://www.facebook.com/katalin.vitai

​​Jó egészséget és harmóniát kívánunk.

 

Szeretettel várunk Benneteket online is

Kati és Purusa  

bottom of page