Online Jóga és Meditáció

Kedves Jógások:)

A kormány szigorító határozatát követve ideiglenesen szüneteltetjük a jógaórákat és tanfolyamokat az Élj harmóniában Jógastúdióban.

 

Egy ilyen időszakban van a legnagyobb szükség a tudatosságra, pozitív gondolkodásra, belső békére, kiegyensúlyozottságra, az egészség megőrzésére és az immunrendszer erősítésére. Mi továbbra is próbálunk Benneteket ebben támogatni.

Az elkövetkezendő időszakban online lesz lehetőségetek velünk gyakorolni és kéréseteknek megfelelően magánórákat, tanfolyamokat, workshopokat is tartunk majd, hogy az otthon töltött idő hasznosan teljesen, tudjatok fejlődni és megteremteni a belső békéteket.:) 

.

Évek óta sokan kéritek az online lehetőséget és tudjátok, nem igazán tartjuk ideális oktatási formának, de most az élet hozta...  sokan jeleztétek nagyon örültök, ezért mi is örülünk.

A jógaórák olyanoknak vannak, akik már jógáztak és átmenetileg így tudják helyettesíteni a közös jógázást.

Az órákat valós időben tartjuk, nem felvételről. Személyesen itt vagyunk veletek és így figyelembe tudjuk venni az aktuális dolgokat pl. hideg időjárás esetén melegítő gyakorlás, etc, aktuális kéréseket és így a tőlünk megszokott személyre szabottságot részlegesen, de tudjuk biztosítani.

Ha bármilyen dolog van, amiben szeretnél segítséget vagy kérésed, kérdésed van, az óra előtt nyugodtan jelezd és igyekszünk úgy összeállítani az órát, hogy tudjunk segíteni.

 

Az online jógaórákkal első körben facebookon zárt csoportokban indulunk.A csoportot itt találod:

https://www.facebook.com/groups/650641725768257/

Első foglalkozás: 2020. március 18. szerda 17:45 Hatha jóga Katival.

Az órarendet a honlapot találjátok az órarend menüpont alatt és a facebookra is mindig kitesszük az aktuális órarendet.

 ​

Az órarendet kiegészítettük néhány új foglalkozással is – reggeli jógagyakorlással, meditációval, hogy kedvetekre tudjatok válogatni. Amennyiben online hetijegyet vagy online 4 hetes bérletet vásárolsz  – a foglalkozások anyagát a hét végéig vissza tudod nézni felvételről, így nem gond, ha nem tudsz éppen akkor velünk gyakorolni.

Mivel az online óratartás nekünk teljesen új dolog, így kis türelmeteket kérjük, hogy szépen tudjunk benne fejlődni.

A tanfolyamokból csak olyanokat tartunk meg online, aminél úgy látjuk, az online nem megy a minőség rovására.

 

Online tanfolyamok, programok

Online Egészségmegőrzés mesterfokon 04.18. szombat 09:00

Online Meditációs minitanfolyam 04.19. vasárnap 09:00

Online Meditációs tanfolyam 04.01. szerda 19:30

Online Relaxáció workshop 04.04. szombat 14:00

Online Vasárnapi Jógagyakorlás 04.05. vasárnap 10:00

 

Kezdő és Haladó Jógatanfolyamot továbbra se tartunk online..  kérjük ezt értésétek meg.

Nagyon fontosnak tartjuk a minőséget és egy kezdő jógázó esetén oktatóként elengedhetetlen, hogy lássuk,  pontosan hogy tartja a fejét, hogy áll a medencéje, etc. Ezt nem tudjuk egy onine képzéssel megvalósítani.

 

Szóval, amíg otthon vagytok, egész idő alatt próbálunk segíteni, hogy az otthonlétet ne nehézségnek éljétek meg, hanem egy lehetőségnek... lehetőség arra, hogy visszavonuljatok kicsit a világtól, többet legyetek szeretteitekkel, többet figyeljetek befelé, többet foglalkozzatok a fejlődésetekkel, újragondoljatok dolgokat . 

 

A facebook az Élj harmóniában - megújulás, egészség, életmód csoportunkban naponta adunk közre olyan postokat, információkat, amely segít Nektek abban, hogy nyugodtak, kiegyensúlyozottak, egészségesek legyetek.  https://www.facebook.com/groups/189231931805348/

 

A facebookon létrehoztunk egy Élj harmóniában Online Jóga Közösség csoportot is,  ahová azok jelentkezését várjuk, akik járnak hozzánk személyesen is van kapcsolattok velünk, illetve szoktatok találkozni más jógás társakkal a stúdióban.  A csoport célja, hogy itt a virtuális térben is tudjuk tartani a kapcsolatot egymással, tudjunk segíteni egymásnak vagy csak együtt gondolkodni, jókat beszélgetni.

Gyere csatlakozz Te is: https://www.facebook.com/groups/1087757804920832/

Ha szeretnél részt venni az online jógaórákon, egyéb programokon

Kérjük, írj e-mailt az eljharmoniaban@gmail.com címünkre, hogy melyik foglalkozásra szeretnél regisztrálni legkésőbb a foglalkozás előtt 2 órával és felveszünk az óra idejére a csoportba.

Amennyiben hetijegyet vagy 4 hetes bérletet váltottál, nem kell külön jelezned, mert automatikusan minden online jóga és meditációs órán részt tudsz venni, minden felvételhez hozzá tudsz férni az adott héten. A felvételeket minden héten vasárnap délután, este fogjuk csak törölni.

 

Ha csak egy konkrét órára jelentkezel, akkor valós időben tudsz csak részt venni az órán, nem lesz lehetőséged utólag egy későbbi időpontban, felvételről megnézni a foglalkozást.

 

A facebookon itt találod az online jógatermünket: https://www.facebook.com/groups/650641725768257/

Ha még nem vagy a facebookon Vitai Katalin ismerőse, akkor jelölj be engem, hogy fel tudjalak venni a csoportba. https://www.facebook.com/katalin.vitai

Amennyiben nem vagy fent a facebookon és semmi esetre sem szeretnél regisztrálni, de az órákon szeretnél részt venni, jelezd e-mailben és megpróbáljuk eljuttatjuk a felvételt részedre.

Online tanfolyamainkra, programjainkra szintén az eljharmoniaban@gmail.com címre tudsz küldeni előzetes jelentkezést és a helyedet a tanfolyami díj befizetésével tudod véglegesíteni.

 

Fizetés

Többen jeleztétek, hogy az online órákért szívesen fizettek ugyanolyan díjat, mint a személyes órákért segítve ezzel a stúdió fennmaradását és a mi megélhetésünket – nekünk ez most hatalmas segítség végtelenül hálásak vagyunk érte.

 

A napijegy és bérlet árakat az alábbi linken találjátok: https://www.eljharmoniaban.hu/araink

Kitaláltunk nektek egy új konstrukciót is.

Az online órákra kedvezményesen tudtok hetijegyet vásárolni 5000 Ft-ért, amellyel az adott héten hétfőtől-péntekig korlátlanul vehettek részt az online jógaórákon és meditációs órákon.

Amennyiben szeretnél velünk folyamatosan jógázni online, akkor további kedvezménnyel 4 hetes bérletet 18 000 Ft-ért tudsz vásárolni .

A hetijegy és 4 hetes bérlet nem vonatkozik a workshopokra, tanfolyamokra, hosszú gyakorlásokra. 

A tanfolyamok árai a weboldalon a tanfolyamok leírásánál találhatóak.

Amennyiben van érvényes bérleted, akkor a bérletedből levonjuk a jógaóra díját.

Ha olyan helyzetben vagy, hogy neked anyagilag nehézséget jelent a díjak kifizetése, ne aggódj. Jelezz nyugodtan, egyeztetünk és valami kedvezményes vagy ingyenes megoldást találunk az anyagi helyzetednek megfelelően. Amúgy is mindig elmondom, senkit ne tartson vissza a jógázástól az, ha anyagilag nehéz helyzetben van.

Átutalás

Aki napijegyet, hetijegyet, bérletet vagy tanfolyamot, workshopot szeretne befizetni, akkor utalni tud részünkre az alábbiak szerint.

Felvetődött, aki esetleg adományt szeretne adni az is utalhat-e. Igen erre a számlaszámra akár adományt is tudtok utalni.

 

Vitai Katalin néven (CIB bank)

Számlaszám : 10700732-68896759-51100005

Kérjük, minden esetben válaszd az azonnali utalást és a megjegyzés mezőbe feltétlenül légy kedves megírni a számlázási címed,  mert minden utalásról kötelező számlát kiállítanunk.

Amennyiben esetleg nem sikerül elindítanod az utalást, de már kezdődik az óra, akkor majd pótolod óra után, attól még ne hagyd ki a közös gyakorlást:) 

Aki le szeretné mondani a jógaórát, azt az óra előtt legkésőbb 2 órával tudja megtenni. Sajnos utána már nem áll módunkban a lemondást elfogadni.

Amennyiben van érvényes bérleted, de nem szeretnéd online felhasználni, úgy szüneteltetjük a bérleted, amíg nem indul be újra az élet.

Használjátok ki jól ezt az időt… az életben minden egy lehetőség. Töltődjetek, fejlődjetek, ne hagyjátok abba az előrehaladást, figyeljetek sokat befelé, tisztuljatok, meditáljatok, mozogjatok sokat, jógázzatok és szeressetek, öleljetek:)

Alkossunk egy pozitív, virtuális jóga közösséget

 

Jó egészséget és harmóniát kívánunk.

Szeretettel várunk Benneteket vissza

Kati és Purusa  

 

© 2013 by Élj harmóniában