Online Jóga 

Kedvesek:)

Júniustól a Jógastúdió újra nyitva lesz, de sokan kértétek hagyjuk meg az online órákat valamilyen formában - mert aki nem tud eljönni a jógaórára, annak ez nagy segítség.

 

Ennek megfelelően átgondoltuk a dolgokat és terveink szerint, júniustól az online órák folytatódnának havidíjas rendszerben - két különböző csomaggal, lehetőséggel.

 

A díjakat úgy alakítottuk ki, hogy a Jógastúdió áraihoz igazodjon – így nem anyagi megfontolás lesz, hogy személyesen eljöttök-e jógázni:)   A Jógastúdióban 1 alkalom (90 perc) és  2 600 Ft - az oline bérletekkel ennél kicsit kedvezőbb árak jönnek ki, hasonlóan a Jógastúdiós bérletekhez...

Tapasztalatból tudjuk, hogy a Jógastúdióban gyakorolni sokkal inkább segíti a kiszakadást a mókuskerékből, jobban tudtok oldódni, befelé figyelni. Amennyiben van lehetőséged jönni, akkor jobban jársz, ha személyesen jössz órára:)

Az Online óráink továbbra is csak olyanoknak szólnak majd, akik már nem teljesen kezdők, tanítottuk őket és tudják mire figyeljenek, amikor egy-egy dolgot mondunk.

Nagyon kedves, hogy küldtetek embereket, hogy befizessenek online órákra, de sajnos el kellett őket „utasítanunk” , mert nem érezzük helyesnek, hogy kezdőket online módon, oktassunk. Számunkra fontos a minőségi oktatás, és szeretnénk az oktatás színvonalát továbbra is fenntartani és elkerülni a tanítványok esetleges sérüléseit vagy helytelen gyakorlás hosszú távú kedvezőtlen hatásait.

.

A jógastúdióban kezdő tanfolyamok keretében a kezdőket is szeretettel várjuk, hogy megtaníthassuk Nekik az alapokat és a helyes jógagyakorlást. Nyárra már ki is írtuk az aktuális képzéseket – megköszönjük, ha megosztjátok, vagy invitáljátok az ismerősöket, barátokatJ

.

Az Online  órákat valós időben tartjuk, nem felvételről. Személyesen itt vagyunk veletek és így figyelembe tudjuk venni az aktuális dolgokat pl. hideg időjárás esetén melegítő gyakorlás, etc, aktuális kéréseket és így a tőlünk megszokott személyre szabottságot részlegesen, de tudjuk biztosítani.

 

OKTATÓ: Vitai Kati

Ha bármilyen dolog van, amiben szeretnél segítséget vagy kérésed, kérdésed van, az óra előtt nyugodtan jelezd és igyekszünk úgy összeállítani az órát, hogy tudjunk segíteni.

 

Az online órák naptári bontásban lesznek. havi díjas rendszerben - így tudjuk adminisztrációval jól lekövetni a jelentkezőket.  Amennyiben nincs egyetlen résztvevő sem az online órán, akkor is megtartjuk az órát, hogy vissza tudjátok nézni.  Ezzel tudjuk garantálni, hogy a heti 1, illetve 2 alkalom jógagyakorlás mindenképpen elérhető legyen számotokra.

Egy adott naptári hónapban minden egyes videó, ami felkerül a hónap utolsó napjáig lesz fent, így bármikor visszanézhető vagy akár több alkalommal is végig tudod gyakorolni. Az Online Jóga plusz csomagban pedig a korábbi hónapok gyakorlásait is vissza tudod nézni. 

 

Bármikor is fizet be valaki egy adott hónapban, teljes havidíjas bérletet tud csak váltani, mert hozzá fog férni az adott hónap összes videójához, így ugyanazt kapja majd, mint akik előbb fizettek be – sajnos nem tudjuk elkülönítettem adminisztrálni a csoportba a videók hozzáférését..


Havi Online Jóga bérlet

Heti 1 online jógaóra - havi 4 alkalom 10 000 Ft / hónap

Havi Online Jóga Plusz bérlet

Heti 2 online jógaóra - havi 8 alkalom + korábbi gyakorlások visszanézhetőek felvételről. - 18 000 Ft / hónap

Éves Online Jóga bérlet

Heti 1 online jógaóra - havi 4 alkalom - 98 000 Ft / év

Az Éves Online Jóga bérlet mellé jár 1 alkalom személyes magánóra, állapotfelmérés vagy konzultációs lehetőség is – ezt Te választhatod ki.

Éves Online Jóga Plusz bérlet

Heti 2 online jógaóra - havi 8 alkalom - 168 000 Ft / év

Az Éves Online Jóga Plusz bérlet mellé jár 2 alkalom személyes magánóra, állapotfelmérés vagy konzultációs lehetőség is – ezt Te választhatod ki. Az 1 éves plusz bérlet mellé 10% kedvezmény jár minden a Jógastúdióban megvásárolt Jógabérlet árából.

Élj harmóniában Klubtagjaink nagyon kedvezményesen kiegészíthetik a Klubtagságot online hozzáféréssel is.

Az 1 éves, heti 1 alkalmas jóga - (12*10 000 = ) 120 000 Ft helyett 38 000 Ft

Az 1 éves,  heti 2 alkalmas jóga - (12*18 000 =) 216 000 Ft helyett 58 000 Ft

 

Továbbra is érvényes, ha anyagilag komoly nehézségeid vannak, akkor keress minket és megbeszéljük, megoldjuk.

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Kérjük, a kapcsolat menüpont alatt jelentkezz vagy írj e-mailt az eljharmoniaban@gmail.com címünkre. 

Az online jógaórákat a facebookon zárt csoportokban tartjuk,

 

A facebookon itt találod az online jógatermünket: https://www.facebook.com/groups/650641725768257/

​Ha még nem vagy a facebookon Vitai Katalin ismerőse, akkor jelölj be engem, hogy fel tudjalak venni a csoprtba. https://www.facebook.com/katalin.vitai

​Az aktuális heti órarendet, mindig a csoportban fogjuk publikálni. ​

Az Online Jóga díjait átutalással tudod kiegyenlíteni.

Vitai Katalin ev. néven (CIB bank)

Számlaszám : 10700732-68896759-51100005

Kérjük, minden esetben a megjegyzés mezőbe feltétlenül légy kedves megírni a számlázási címed,  mert minden utalásról kötelező számlát kiállítanunk.

​Jó egészséget és harmóniát kívánunk.

Szeretettel várunk Benneteket online isJ

Kati és Purusa  

Jelentkezés és információ:
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
telefon: 30 343 6429
www.facebook.com/eljharmoniaban
www.eljharmoniaban.hu

© 2013 by Élj harmóniában