top of page

Ajándékutalványok

Néha Te is azon gondolkozol mivel lepd meg szeretteidet vagy akár saját Magadat? Ajándékozz egészséget, harmóniát, tudatosságot!

Válassz olyan ajándékot, amely kedvezően hat a megajándékozott egészségére, testi-lelki állapotára és akár egy életre elkíséri a hatása.

Választhatsz  speciális ajándékutalványaink közül - lentebb olvashatsz részletes leírást -  vagy igényelhetsz ajándékutalványt tetszőleges összegben bármilyen a honlapon megtalálható egyéni vagy csoportos foglalkozásra, gerincterápiás állapotfelmérésre,  ájruvédikus tanácsadásra, egyéni vagy csoportos tanfolyamra, jóga elvonulásra, 1 napos kényeztetésre.

Ha egy igazán jó és hasznos ajándékot szeretnél, szeretettel ajánljuk jóga, meditációs, életmód ajándékutalványainkat. Egy ilyen ajándék soha nem megy ki a divatból, nem romlik el, illik minden alkalomhoz, nem lehet gond a méret és a szín:)

 

Az ajándékutalványokat igényelheted a recepción vagy megrendelheted e-mailben is vagy a kapcsolatok menüpont alatt.

Egyéni jóga, egyéni meditáció,  Egyéni gerincterápiás jóga,
Egyéni konzultáció 

90 perces magán  foglalkozás, teljsen személyre szabottan. 

Díj: 20 000 Ft

10 alkalmas Egyéni jógatanfolyam, 10 alkalmas magánjógaóra bérlet  

Kedvezményes díj:

200 000 Ft helyett 150 000 Ft

Állapotfelmérés

 

 

90 perces konzultáció, állapotfelméréssel, mozgásos testelemzéssel és személyre szabott  tanácsadással és egyéni jógagyakorlással.

 

Díj: 20 000 Ft

 

Állapotfelmérés + 2  egyéni foglalkozás

 

Egy 90 perces konzultáció, állapotfelméréssel és 2* 90 perces egyéni jógafoglalkozás, személyre szabottan összeállított jógagyakorlással.

 

Kezdvezményes díj:

60 000 Ft helyett 52 000 Ft

Ajándékutalvány

 

Lepd meg szeretteidet. Választhatsz ajándékutalványt tetszőleges összegben és tetszőleges programra - egyéni vagy csoportos foglalkozás, tanfolyam, jóga elvonulás.

 

bottom of page