Ajándékutalványok

Néha Te is azon gondolkozol mivel lepd meg szeretteidet vagy akár saját Magadat? Ajándékozz egészséget, harmóniát, tudatosságot!

Válassz olyan ajándékot, amely kedvezően hat a megajándékozott egészségére, testi-lelki állapotára és akár egy életre elkíséri a hatása.

Választhatsz  speciális ajándékutalványaink közül - lentebb olvashatsz részletes leírást -  vagy igényelhetsz ajándékutalványt tetszőleges összegben bármilyen a honlapon megtalálható tanfolyamra, workshopra vagy jógabérletre. Jó szívvel ajánljuk jóga, meditációs, életmód ajándékutalványainkat.

Egy ilyen ajándék soha nem megy ki a divatból, nem romlik el, illik minden alkalomhoz, nem lehet gond a méret és a szín:)

 

Az ajándékutalványokat igényelheted a recepción vagy megrendelheted e-mailben is.

2020. december 31-ig  Karácsonyi kedvezményes ajándékutalványokat is vásárolhatsz. 

 

Egyéni jógaterápia, magán jógaóra

 

90 perces magán jógaóra, egyéni jógaterápia, személyre szabott gyakorlatsorral.

 

Díj: 16 000 Ft

 

10 alkalmas Egyéni jógatanfolyam, magánjógaóra bérlet  

 

Kedvezményes díj: 

160 000 Ft helyett 140 000 Ft

Állapotfelmérés

 

 

90 perces konzultáció, állapotfelméréssel, mozgásos testelemzéssel és személyre szabott  tanácsadással és egyéni jógagyakorlással.

 

Díj: 18 000 Ft

 

Állapotfelmérés + 2  egyéni jógaterápia

 

Egy 90 perces konzultáció, állapotfelméréssel és 2* 90 perces egyéni jógafoglalkozás, személyre szabottan összeállított jógagyakorlással.

 

Kezdvezményes díj:

50 000 Ft helyett 45 000 Ft

 

5 alkalmas  egyéni jógaterápia

 

Kezdvezményes díj:

80 000 Ft helyett 70 000 Ft

 

Ajándékutalvány

 

Választhatsz ajándékutalványt tetszőleges összegben és tetszőleges foglalkozásra, tanfolyamra is.

 

Meglepheted szeretteidet egy Kezdő Jógatanfolyammal, Meditációs és Önismereti tanfolyammal, Tudatos táplálkozás tanfolyammal, Gerincterápiás tanfolyammal, Jógabérlettel, Ájurvéda életmódképzéssel, 1 éves Jóga Alapképzéssel vagy éppen egy Jóga Elvonulással vagy bármivel, amiben tudunk segíteni)