Magán jógaóra, jógaterápia

Fejleszd a tudásodat  rugalmas időbeosztással, személyre szabott egyéni foglalkozások keretében

 

Csoportos óráinkon is nagy figyelmet kap a jelenlévők igényeinek figyelembe vétele, de a magánóra keretében lehetőséged van teljesen személyre szabott, egyéni igényeidhez és szintedhez összeállított foglalkozáson részt venni, ahol az oktató maximális figyelemmel tud Veled foglalkozni. A gyakorlatsorokat személyes fejlődésed érdekében állítjuk össze, illetve egészségügyi problémák (sérülés, betegség, rehabilitáció)  esetén terápiás céllal.

 

Magán jógaórákon igény esetén foglalkozunk önismerettel, személyiségfejlesztéssel, életmódváltással. egyéni foglalkozásokon elmélyítheted a jóga különböző területein a tudásod (filozófia táplálkozás, stressz kezelés, gondolkodás, meditáció, légzés)

 

Magán jógaóra keretében, lehetőséged van meditációt is tanulni. Ha szeretnél rendszeresen meditálni, de nem kedveled a csoportos órákat, úgy érzed egyénileg a saját tempódban szeretnél inkább fejlődni úgy, hogy az oktató teljes figyelme Rád irányul,  akkor szeretettel várunk magán meditációs foglalkozásokra.

A foglalkozások időponját és helyszínét is igényeidhez igazítjuk és akár az otthonodban vagy az irodádban is élvezheted a jóga áldásos hatásait.

A magánórákra jöhetsz egyénileg vagy párosával, barátaiddal közösen is.

Ha elfoglalt vagy, szereted a bensőséges hangulatú foglalkozásokat, maximális figyelemre vágysz, speciális igényeid vannak és  szeretnél egyénileg, a saját tempódban fejlődni, akkor a magán jógaóra, magán meditációs foglalkozás vagy egyéni jógaterápia kitűnő választás számodra.

 

Magán jógafoglalkozások díjai

  • 10 alkalmas Egyéni Kezdő Jógatanfolyam díja: 105 000 Ft

  • 10 alkalmas Egyéni Meditációs tanfolyam díja: 105 000 Ft

  • 1 alkalmas Magán jógaóra díja (1 fő részére): 12 000 Ft

  • 1 alkalmas Magán jógaóra díja (2 fő részére): 14 000 Ft

  • 1 alkalmas Magán jógaóra díja (3 fő részére): 16 000 Ft

  • 10 alkalmas Magán Jóga bérlet díja: 100 000 Ft

 

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429

e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban
www.eljharmoniaban.hu

 

© 2013 by Élj harmóniában