top of page

Egyéni jógaóra, egyéni meditáció

Fejlődj, fejleszd a tudásodat, gyógyulj rugalmas időbeosztással, személyre szabott, egyéni foglalkozások keretében

Hisszük, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen. A problémák megoldása, betegségekből való gyógyulás és a fejlődés is akkor tud igazán eredényes lenni, ha személyre szabottan történik, figyelembe véve az egyedi sajátosságokat.

KINEK AJÁNLOTT AZ EGYÉNI FOGLALKOZÁS 

  • Fáj a derekad, hátad, nyakad, térded, csípőd vagy gond van a tartásoddal

  • Fokozott stresszhatás ér

  • Szeretnél megfiatalodni

  • Vannak személyes problémáid amikre szeretnél gyors, hatékony személyre szabott megoldást (alvászavar, motiválatlanság,  koncentrációzavar, emésztési problémák, fokozott düh, türelmetlenség, allergiák, etc.) 

  • Konkrét céljaid vannak a jógával (spirituális fejlődés, meditáció, stresszkezelés, életmódváltás,  fogyás, erőnlét javítása, hajlékonyság növelése, önismeret, személyiség fejlesztés, pozitív gondolkodás,  egészségesebb táplálkozás, immunerősítés)

  • Amennyiben szeretnél egyénileg fejlődni spirituálisan

  • Van valamilyen betegséged, aminek a gyógyulási folyamatát szeretnéd megtámogatni

  • Szeretnéd az idődet igazán hatékonyan kihasználni

  • Szereted a személyre szabott időbeosztást

Ha konkrét kialakult problémád van a gerinceddel, akkor kattints át az Egyéni Gerincterápiás jóga oldalunkra. 

Az egyéni foglalkozások keretében lehetőséged van teljesen személyre szabott, egyéni igényeidhez és szintedhez összeállított foglalkozáson részt venni, ahol az oktató maximális figyelemmel tud Veled foglalkozni - legyen ez jóga vagy meditáció.. 

A magán jógaórák menetét, a  gyakorlatsorokat, személyes fejlődésed érdekében, aktuális állapotodnak megfelelően állítjuk össze. Az aktuális egészségügyi problémáid (sérülés,  fájdalom, betegség, rehabilitáció)  esetén terápiás céllal a fájdalmak enyhítését és a gyógyulást helyezzük fókuszba.

Az egyéni foglalkozásokon elmélyítheted a jóga különböző területein a tudásod (testgyakorlás, légzés, meditáció, jóga filozófia, védikus pszichológia, táplálkozás, stressz kezelés, gondolkodás). 

 

Magánórák keretében elvégezheted tanfolyamainkat is (Kezdő jógatanfolyam, Meditációs tanfolyam, Életmódtanfolyamok, Jógafilozófia tanfolyamok).

Az oktatókról bővebben az oktatóink menüpont alatt olvashatsz.

A magánórákra jöhetsz egyénileg vagy párosával, a barátaiddal közösen is.

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

A magán órákra előzetes regisztráció és időpont egyeztetés szükséges.

A regisztráció véglegesítése a díj befizetésével történik.

A magánóra időtartama: 90 perc

Díj: 20 000 Ft 

Azoknak akik rendszeresen járnak, hétről hétre szeretnének fejlődni, javítani állapotukon kedvezményes lehetőség a 10 alkalmas bérlet, melynek díja 150 000 Ft .

Sok szeretettel várunk, hogy megmutathassuk hogyan élj egészségesen, fitten, és harmóniában! 

Ha először jársz nálunk, kérjük olvasd el a Stúdió etikett menüpontot.

_MG_3825_edited.jpg
IMG_20190809_173947.jpg

Ha van valamilyen problémád, betegséged, szeretnél változtatni az életmódodon, táplálkozásodon,  személyre szabott tanácsokra van szükséged, szeretnél komolyabban elmélyedni a jógában, szereted a bensőséges hangulatú foglalkozásokat, maximális figyelemre vágysz, elfoglalt vagy, speciális igényeid vannak és szeretnél egyénileg, a saját tempódban fejlődni, gyógyulni akkor az egyéni foglalkozások kitűnő választás számodra.

bottom of page