top of page

Magán jógaóra, egyéni jógaterápia, egyéni konzultáció, életmód tanácsadás

Fejlődj, fejleszd a tudásodat, gyógyulj rugalmas időbeosztással, személyre szabott, egyéni foglalkozások keretében

Hisszük, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen. A problémák megoldása, betegségekből való gyógyulás és a fejlődés is akkor tud igazán eredényes lenni, ha személyre szabottan történik, figyelembe véve az egyedi sajátosságokat.

Mikor ajánlott az egyéni foglalkozás, konzultáció, életmód tanácsadás:

  • Amennyiben szeretnél egyénileg fejlődni

  • Fáj a derekad, hátad, nyakad, térded, csípőd vagy gond van a tartásoddal

  • Vannak személyes problémáid amikre szeretnél gyors, hatékony személyre szabott megoldást (alvászavar, motiválatlanság,  koncentrációzavar, emésztési problémák, fokozott düh, türelmetlenség, allergiák, etc.) 

  • Konkrét céljaid vannak a jógával (spirituális fejlődés, meditáció, stresszkezelés, életmódváltás,  fogyás, erőnlét javítása, hajlékonyság növelése, önismeret, személyiség fejlesztés, pozitív gondolkodás,  egészségesebb táplálkozás, immunerősítés)

  • Van valamilyen betegséged, aminek a gyógyulási folyamatát szeretnéd megtámogatni

  • Szeretnéd az idődet igazán hatékonyan kihasználni

  • Szereted a személyre szabott időbeosztást

Az egyéni foglalkozások keretében lehetőséged van teljesen személyre szabott, egyéni igényeidhez és szintedhez összeállított foglalkozáson részt venni, ahol az oktató maximális figyelemmel tud Veled foglalkozni. 

A magán jógaórák menetét, a  gyakorlatsorokat, személyes fejlődésed érdekében, aktuális állapotodnak megfelelően állítjuk össze. Az aktuális egészségügyi problémáid (sérülés,  fájdalom, betegség, rehabilitáció)  esetén terápiás céllal a fájdalmak enyhítését és a gyógyulást helyezzük fókuszba.

Az életmód tanácsadás, egyéni konzultációk alkalmával a céljaid függvényében foglalkozunk egészségmegőrzéssel, önismerettel, személyiségfejlesztéssel, életmódváltással, táplálkozással.

Az egyéni foglalkozásokon elmélyítheted a jóga különböző területein a tudásod (testgyakorlás, filozófia, védikus pszichológia, táplálkozás, stressz kezelés, gondolkodás, meditáció, légzés). Magánórák keretében elvégezheted tanfolyamainkat is (Kezdő jógatanfolyam, Meditációs tanfolyam, Életmódtanfolyamok, Jógafilozófia tanfolyamok).

A foglalkozások időpontját mindig előre egyeztetjük, igényeidhez igazítjuk. 

Az oktatókról bővebben az oktatóink menüpont alatt olvashatsz.

A magánórákra jöhetsz egyénileg vagy párosával, a barátaiddal közösen is.

A magánórák díjait, az áraink menüpont alatt találod.

_MG_3825_edited.jpg
IMG_20190809_173947.jpg

Ha elfoglalt vagy, van valamilyen problémád, betegséged, szeretnél változtatni az életmódodon, személyre szabott tanácsokra van szükséged, szeretnél komolyabban elmélyedni a jógában, szereted a bensőséges hangulatú foglalkozásokat, maximális figyelemre vágysz, vagy speciális igényeid vannak és szeretnél egyénileg, a saját tempódban fejlődni, gyógyulni akkor az egyéni foglalkozások kitűnő választás számodra.

bottom of page