Magán jógaóra, egyéni jógaterápia, egyéni konzultáció

Fejlődj, fejleszd a tudásodat, gyógyulj rugalmas időbeosztással, személyre szabott, egyéni foglalkozások keretében

Amennyiben szeretnél egyénileg felődni, vagy vannak személyes problémáid amikre szeretnél gyors, hatékony személyre szabott megoldást vagy ha nem kedveled a csoportos tanfolyamokat, vagy csak szeretnéd az idődet igazán hatékonyan kihasználni, nálunk lehetőséged vagy egyénileg privát óra keretében tanulni. 

Magánóra keretében lehetőséged van teljesen személyre szabott, egyéni igényeidhez és szintedhez összeállított foglalkozáson részt venni, ahol az oktató maximális figyelemmel tud Veled foglalkozni.

A magán jógaórák menetét, a  gyakorlatsorokat, személyes fejlődésed érdekében, aktuális állapotodnak megfelelően állítjuk össze. Az aktuális egészségügyi problémáid (sérülés,  fájdalom, betegség, rehabilitáció)  esetén terápiás céllal a fájdalmak enyhítését és a gyógyulást helyezzük fókuszba.

Magán jógaórákon igény esetén foglalkozunk egészségmegőrzéssel, önismerettel, személyiségfejlesztéssel, életmódváltással, táplálkozással.

Az egyéni foglalkozásokon elmélyítheted a jóga különböző területein a tudásod (filozófia táplálkozás, stressz kezelés, gondolkodás, meditáció, légzés). Magánórák keretében elvégezheted tanfolyamainkat is (Kezdő jógatanfolyam, Meditációs tanfolyam, Életmódtanfolyamok, Jógafilozófia tanfolyamok).

A foglalkozások időponját mindig előre egyeztetjük, igényeidhez igazítjuk. 

A magánórákra jöhetsz egyénileg vagy párosával, a barátaiddal közösen is.

A magánórák díjait, az áraink menüpont alatt találod.

_MG_3825_edited.jpg
IMG_20190809_173947.jpg

Ha elfoglalt vagy, esetleg szereted a bensőséges hangulatú foglalkozásokat, maximális figyelemre vágysz, speciális igényeid vannak és szeretnél egyénileg, a saját tempódban fejlődni, vagy gyógyulni akkor a magán jógaóra, magán meditációs foglalkozás vagy egyéni jógaterápia kitűnő választás számodra.