top of page

Szeretettel köszöntünk az Élj harmóniában oldalán minden új érdeklődőt és tapasztalt gyakorlót​.

Ebben a rohanó világban egyre fontosabb szerepet kap az emberek életében a  harmónia helyreállítása  és ehhez kiváló segítséget jelent a jóga, a meditáció, az ájurvéda,  a jóga életmód, a légzés, a helyes testgyakorlás és a pozitív gondolkodás. Mi nem csak jógát oktatunk, mi segítünk jobbá tenni az életed, megtapasztalni egy egészségesebb, boldogabb életet.

Az Élj harmóniában egy hely, ahol családias hangulatban a város szívében, mégis csendes, nyugodt, igényes helyen, egyéni magánórákkal, életmód tanácsadással és kiscsoportos foglalkozásokkal, tanfolyamokkal, személyre szabott figyelemmel, minőségi oktatással várunk szeretettel.

Képzéseink célja gyakorlatban alkalmazható tudást adni, a stresszmentes, egészséges, kiegyensúlyozott boldog élethez. Az Élj harmóniában koncepció mentén széles skáláját kínáljuk a jóga és meditációs  foglalkozásoknak, életmódtanfolyamoknak, melyek lehetővé teszik, hogy a testi-lelki egyensúlyhoz vezető utat megismerd. 

Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal - több ezer ember oktatása, több mint 500 tanfolyam és több mint 60 jóga elvonulás megtartásával,  tudjuk, hogy az egészség megőrzése nem tud egy általános recept lenni, mert minden egyes személy egyedi jellemzőkkel bír. Hiszünk a személyre szabottság erejében, mely jobban segít megérteni az egyénre ható testi, érzelmi, mentális és környezeti tényezőket és így hatékonyan tudunk segíteni az egészség, általános jól lét és gyógyulás folyamatának támogatásában. 

Tapasztald meg Velünk a testi-lelki harmóniát!

Egyéni jóga, egyéni meditáció

Egyéni gerincterápiás jóga 

Életmód tanácsadás, konzultáció

Egészséges táplálkozás tanácsadás

Egészségmegőrzés mesterfokon - élétmódtanfolyam

Egészséges táplálkozás tanfolyam

Kezdő Jógatanfolyam

Meditációs és Önismereti tanfolyam

Csoportos jóga órák 

Miért az Élj harmóniában  10 jó ok >>

TÖRTÉNETÜNK

Az Élj harmóniában abból a vágyból született, hogy terjesszük a jóga és az ájurvéda csodáját, megosszuk másokkal a tudásunkat, a tapasztalatainkat, a szenvedélyünket. Szeretnénk segíteni az embereknek felszabadítani a testüket,  megtapasztalni a belső békét, fejleszteni a tudatosságukat, terjeszteni az egészséges életmódot, a helyes táplálkozást, a spiritualitást, a harmónia megtapasztalását és ezáltal jobbá tenni mások életét.

A jógát nem csak mint testmozgást éljük meg, de az egészségmegőrzés, a tudatosság, a táplálkozás és a lelki gyakorlatokat is részét képezik az életünknek.

Purusa 14 éves kora óta meditál és foglalkozik a jógával. 16 évet élt szerzetesként ashramokban,  ahol tanulmányozta a jóga szentírásait, elmélyítette tudását, gyakorlatait.  Én (Kati) 15 éves nagyvállalati menedzser múlttal a hátam mögött, ismerve a modern életforma minden kedvezőtlen hatását,  2002-ben kezdtem el foglalkozni a jógával.

Folyamatosan képezzük, fejlesztjük magukat, mind a tradícionális jógagyakorlás, a védikus tudományok és az ájruvéda területén, mind a modern mozgásterápiák tekintetében.

2011-ben házasodtunk össze és azóta is együtt élünk:) Társak vagyunk, nem csak a jóga és ájurvéda ismereteinek átadásában, az emberek segítésében, de társak a hétköznapokban, a lelki gyakorlatainkban és a fejlődésben, tanulásban is. 

Úgy érezzük, a rohanó élet mellett az embereknek nagy szükségük van egy kis nyugalomra, ahol feltöltődhetnek, ahol közelebb kerülhetnek önmagukhoz. Azt is látjuk, hogy a sok boldogtalan ember, a sok stressz és az egészségügyi problémák hátterében, a megfelelő tudás hiánya áll, ezért fontosnak tartjuk, legyen egy hely, ahol az emberek tudást kapnak a boldog, egészséges és feszültségektől mentes élethez.  Ez az Élj harmóniában.

Tapasztalatból tudjuk, a harmónia megtapasztalásához nem elég a fizikai testtel foglalkozni, fontos szellemi, érzelmi és lelki szinten is rendben lenni magunkkal. A test és az elme szoros egységet képeznek. Az Élj harmóniában olyan hely, ahol segítünk az egészség és harmónia megtapasztalásában azáltal, hogy foglalkozunk a test, elme, lélek összhangjával. 

Célunk felhasználni tapasztalatainkat, elméleti és gyakorlati tudásunkat, hogy inspiráljunk, támogassunk mindenkit a testi-lelki  harmónia elérésében.

Amikor a jógát és az ájurvédát beépíted az életedbe, akkor igazi csodát tapasztalhatsz:) Persze már önmagában, ha kizárólag mozgásformaként használod, az is nagyon nagy segítséget jelent a fizikai test egészségének és az elme békéjének elérésében.

​​Látogass el hozzánk, tapasztald meg személyesen az Élj harmóniában hangulatot, gyere és érezd jól magad, kerülj kapcsolatba önmagaddal és légy kiegyensúlyozott.

Ismerd meg az Élj harmóniában koncepciót, mely az egészséges és harmónikus élethez vezető út 7 alapját tartalmazza.

Sok szeretettel és friss bioteákkal várunk:)

​Kati és Purusa 

_MG_3704.jpg
Vitai Kati jóga oktató, egészség, harmónia, élj harmóniában

Szerintem a jóga az egyik legjobb dolog, ami egy ember életében történhet... A jóga és az ájurvéda  boldogságot, egészséget, harmóniát visz az emberek életébe. A jóga tudatosság a jógamatracon és azon túl is. 

bővebben >

MIÉRT AZ ÉLJ HARMÓNIÁBAN? 10 JÓ OK
 1. Több mint 20 éve foglalkozunk jógával és ájurvédával. A jóga ősi, tradicionális, hiteles tudása alapján élünk és ezt is tanítjuk. 
   

 2. Mi nem csak jógagyakorlatokat oktatunk, hanem segítünk tudatosabbá, jobbá tenni az életed, megváltoztatni az életmódodat, gondolkodásodat. Komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Az évek alatt több mint 500 tanfolyamot tartottunk, több ezer embernek segítettünk az egészséges, boldog, harmonikus élet megtapasztalásában.
   

 3. A jógagyakorlatoknál nem csak „tornázunk”, de érthetően megtanítjuk, elmagyarázzuk mit, miért, hogyan csinálj úgy, hogy ne árts a testednek és elsajátíthatod milyen hatásokra számíthatsz egy-egy jógapóz kivitelezésével.
   

 4. A minőségi oktatásra helyezzük a hangsúlyt, ezért egyéni foglakozásokat és személyre szóló tanácsadást tartunk és kisebb létszámú csoportokkal dolgozunk. Személyes figyelmet szentelünk Neked, megnézzük élőben, hogy  jól csinálod-e a gyakorlatokat.
   

 5. Az egyéni és a csoportos foglalkozásokon is személyre szabottan oktatunk, figyelembe vesszük a jelen lévők egyéni egészségügyi és mentális állapotát, szükségleteit - nincs két egyfoma jógaóránk:).
   

 6. Rendszeresen képezzük magunkat, hogy magas szakmai színvonalon tudjunk oktatni.
   

 7. Családias a hangulat, nálunk nem kell minden alkalommal bejelentkezned, névről ismerünk mindenkit.
   

 8. Nem egy pincében vagyunk, hanem a diplomata negyedben, jól megközelíthető helyen, bérlünk egy emeleti, világos, tágas lakást és nagyfokú tisztasággal várunk mindig.
   

 9. Jógatermeink teljes körűen felszereltek, jó minőségű, tiszta eszközök állnak rendelkezésedre (jógamatrac, meditációs ülőpárna, jóga hengerpárna, jógablokk, fatégla, heveder, meditációs lánc, takaró).
   

 10. Ingyenesen elérhetővé tesszük a tudásunkat Facebbok csoportunkban , Facebook oldalunkon és az Élj harmóniában blogon. 
   

+1 ok  Nálunk szinte mindig találsz parkolót:)

Mi a jóga bevált, tradícionáls dolgait oktatjuk hiteles forrásból és saját megvalósítással rendelkezünk. Ne kísérletezz Magadon, válaszd azt, ami több ezer éve bizonyítottan, azóta is sikeresen működik.  

ÁLTALÁNOS NYILATKOZAT

Nem végzük orvosi tevékenységet, gyógyítást, egészségügyi elllátást. Az általunk végzett tevékenység oktatás jellegű és nem számít orvosi tanácsnak. Nem teszünk ígéretet semmilyen gyógyulásra, elérhető eredményre vonatkozóan a képzéseinket, szolgáltatásainkat tekintve. Kérjük ne hagyd figyelmen kívül az orvosi tanácsokat és szükség esetén mindig konzultálj orvosoddal és vedd figyelembe az útmutatását az új mozgásformák, táplálkozási, életmódbeli változtatások bevezetése esetén.

Foglalkozásaink kiegészítik és nem helyettesítik az orvosi kezeléseket, tanácsokat. 

 

Foglalkozásainkon oktatunk, elméleti és gyakorlati tudást adunk ahhoz, hogy egészségesen, kiegyensúlyozottan, harmóniában tudj élni.

Anchor 1
_MG_3704.jpg

A boldogság és harmónia elérhető bárki számára. Célunk segíteni, támogatni mindenkit a kiegyensúlyozott, boldog élet megtapasztalásában.

bottom of page