Meditációs és Önismereti tanfolyam

Most online is elvégezheted!

Tapasztald meg a békét! Szabadulj  meg a feszültségektől és teremtsd meg a belső harmóniát!

Az önismereti és meditációs tanfolyam célja, hogy mélyebben megismerkedjünk önmagunkkal, életfeladatainkkal és elsajátítsuk a meditáció elméletét és gyakorlatát, mellyel előkészítsjük az önálló meditálás folyamatát. A boldog, harmonikus élet lehetősége mindenkiben ott rejlik és ezt előtérbe hozhatjuk, ha megtanulunk befelé figyelni, belső lényünk felé fordulni.

 

A meditáció tanfolyamon ismereteket szerezhetsz az önvalóról, arról mi a létezésünk célja, hogyan épül fel a személyiségünk, milyen életfeladatunk van, mi a sors, mi a karma és hogyan működik, milyen a reinkarnáció folyamata, miért fontos a meditáció az önismeretben hogyan tudsz ellazulni megszabadulni a feszütlségektől és elérni egy harmónikus állapotot. A meditáció segít megismerni önmagunkat, elcsendesíteni az elménket, továbbá fejleszti a koncentrációs képességet, utat mutat a testi egészség eléréséhez.

 

Nagyon felgyorsult  világban élünk, ahol az embert rendszeresen érik inpulzusok, feszültségek, az elméje nyugtalan. Mindenkinek vannak módszerei belső nyugalmának elérésére, de leggyakrabban ezek csak rövid távú eredményeket hoznak. Amennyiben tartósan szeretnénk elérni belső nyugalmi állapotunkat, úgy a koncentráció, meditáció folyamatát szükséges rendszeresen gyakorolni annak érdekében, hogy tudjuk uralni a csapongó elménket, gondolatainkat.

A jógában a  meditáció az elme egy pontra rögzítése, melynek segítségével  belső békénk, nyugalmunk helyre áll, kiegyenlítettebbé válik, s ebben a helyzetben egyfajta örömöt tapasztalhatunk.

 

A meditáció rövid és hosszú távú eredményei: segít megszabadulni a feszültségektől, kiegyensúlyozottság, nagyobb vitalitás, kevesebb igény az alvásra, javuló közérzet és egészségügyi állapot, növekvő koncentrációs és tanulási képesség,  nyitottabb személyiség, megnövekedett akaraterő, belső béke, a negatív tulajdonságok levetkőzése A meditáció elsődleges lényege mindezeken túl a lelki megvalósításban található.

 

A tanfolyam elvégzését követően az önálló gyakorláson túl lehetőség van elmélyedni a jógában vagy a relaxációs és meditációs foglalkozások, workshopok keretében rendszeresen gyakorolni az elsajátítottakat, elmélyíteni a megszerzett tudást, tapasztalatot.

 

​​8 alkalmas tanfolyam, heti 1 alkalom

Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet, minőségi oktatást.

Oktató: Purusa Sukta Das

8 hetes Meditációs és Önismereti tanfolyam  indul:

(a tanfolyam első 3 alkalmánál még lehet csatlakozni)

2020. október 19. hétfő 19:15

Amennyiben nem tudsz eljönni, a képzésen online is részt vehetsz vagy utólag felvételről visszanézheted az egyes alkalmakat. 

Hétvégi 2 napos  Meditációs és Önismereti tanfolyam:

2020. október  3-4.  szombat - vasárnap 10:00-16:00

Amennyiben nem tudsz eljönni, a képzésen online is részt vehetsz vagy utólag felvételről visszanézheted a felvételeket.

Magán Meditációs és Önismereti tanfolyam, ami az igényeidhez igazítva csak Rólad szól >>

Meditációs és Önismereti minitanfolyam  indul>>

2021. tavasz

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció véglegesítése a tanfolyami díj befizetésével történik. A csoport létszámát a regisztrációk sorrendjében töltjük fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb regisztrálj:)

8 hetes tanfolyam esetén a díj legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 1 héttel fizetve: 24 000 Ft. Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 26 000 Ft.

A hétvégi 2 napos Meditációs és Önismereti tanfolyam díja, legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 1 héttel fizetve: 28 000 Ft.. Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 30 000 Ft.

Jelentkezni csak a teljes tanfolyamra lehet, annak anyagi vonzataival együtt.
A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:
telefon: 30 343 6429

e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban
www.eljharmoniaban.hu

 

© 2013 by Élj harmóniában