Jóga Elvonulás

Napsütés, nyugalom, gyönyörű természeti környezet, 

pihenés, jóga, meditáció, egészséges ételek

Tapasztald meg a testi-lelki egyensúly állapotát és kerülj közelebb Önmagadhoz!


Élvezd a nyugalmat jógázz, meditálj távol a világ zajától. Kerülj közelebb Önmagadhoz. A jóga és életmód előadások, beszélgetés és egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád

Az elvonuláson elsajátíthatod a sikeres életmódváltás alapjait, megtapasztalhatod a jógaéletmódot, a jógagyakorlatok csodás hatásait, a meditációt, az egészséges ételeket és egy pozitív gondolkodású csapat része lehetsz.

 

Kikapcsolódás, feltöltődés, jó hangulat, kitűnő programok

Őszi Jóga Elvonulások

2020. október 23-24-25. (péntek - szombat - vasárnap)

2020. november 27-28-29. - szombat - vasárnap)

Kedvezményes befizetés szeptember 15-ig.

KIKET VÁRUNK

Az elvonulásra elsősorban olyan jógázókat várunk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból, felfrissülni és megtapasztalni a jógikus életmódot. A jógatábor lehetőséget ad kipróbálni a kora reggeli meditációt és jógagyakorlást, megismerni, hogyan készíthetsz ízletes , egészséges ételeket egyszerűen, melyek segítik a test tisztulását.  Az elvonulás alatt segítséget kapsz az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.

PROGRAMOK
(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érezed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))

 

- Kikapcsolódás, aktív pihenés, kirándulás
- Ászána gyakorlás, dinamikus gyakorlás és páros jógagyakorlatok
- Relaxáció

- Meditáció
- Spirituális és életmód előadások, beszélgetések
- Egészséges vegetáriánus táplálkozás, közös főzés

-Fakultatív program: Sódombok, kirándulás, Egersazlók gyógyfürdőjének kipróbálása, thermál víz, szauna, gőz, masszázs.


ÉTKEZÉS
Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely a táborban is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is.

 

Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmetnes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

 

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítésést is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

 

HELYSZÍN
Csodálatos természeti környezetben, hegyek, völgyek ölelésében leszünk Egerszalókon. A szállásunk egy szép, új építésű hely, távol a világ zajától, nyugalom és béke szigete. Padlófűtése jógázás közben is garantálja a meleget:) Elhelyezés 2 ágyas szobákban.

 

OKTATÓK
Vitai Katalin és  Purusa Sukta Das

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ
A tábor kis létszámú annak érdekében, hogy mindenkire tudjunk figyelni. Maximális létszáma: 8 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)
Jelentkezni a részvételi díj befizetésével tudsz.

 

Részvételi díj, kedvezményes előre fizetve 45 000 Ft szeptember 15 után 50 000 Ft.

 

A díj tartalmazza a szállást, a bio, vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazás költségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden jógaelvonulás alkalmával most is egyeztetjük az autókat.

 

Sok szeretettel várunk minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

 

A díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.  Amennyiben küldesz Magad helyett valakit, akkor természetesen áttesszük más nevére a jelentkezést. 

 

Jelentkezés és további információk:
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
telefon: 06 30 343 6429
www.eljharmoniaban.hu
www.facebook.com/eljharmoniaban

© 2013 by Élj harmóniában