Jóga Elvonulás

Nyugalom, gyönyörű természeti környezet, 

pihenés, jóga, meditáció, egészséges ételek


Tapasztald meg a testi-lelki egyensúly állapotát és kerülj közelebb Önmagadhoz!


Élvezd a nyugalmat jógázz, meditálj távol a világ zajától. Kerülj közelebb Önmagadhoz. A jóga és életmód előadások, beszélgetés és egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád

Az elvonuláson elsajátíthatod a sikeres életmódváltás alapjait, megtapasztalhatod a jógaéletmódot, a jógagyakorlatok csodás hatásait, a meditációt, az egészséges ételeket és egy pozitív gondolkodású csapat része lehetsz.

Kikapcsolódás, feltöltődés, jó hangulat, kitűnő programok

Évindító Jóga Elvonulás

2021. január 29-30-31  (péntek - szombat - vasárnap)

Téma: Indítsd jól a 2021-es éved.. Tudatos felkészülés...  évzárás, évindítás

A karácsonyi  fennforgás után, itt a lehetőség elcsendesülni, értékelni kicsit a 2020-as évet és segítséget nyújtunk abban, hogy a 2021-es éved sikeres legyen.

Kedvezményes befizetés december 10-ig.

Még van néhány szabad hely

Tavaszi Jóga Elvonulás

2021. március 12-13-14-15.  (péntek délutántól- szombat - vasárnap - hétfő)

Téma: Tavaszi megújulás, testi-lelki méregtelenítés

Tavasszal a természet is megújul és ilyenkor Neked is lehetőséged van megszabadulni a testi-lelki felhalmozódott salakanyagoktól és megújulni.

Pörgesd fel a szervezeted, engedd át magad a tavasz csodás újjító energiáinak. 

Kedvezményes befizetés január 15-ig.

Még van néhány szabad hely

KIKET VÁRUNK

Az elvonulásra elsősorban olyan jógázókat várunk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból, felfrissülni és megtapasztalni a jógikus életmódot. A jógatábor lehetőséget ad kipróbálni a kora reggeli meditációt és jógagyakorlást, megismerni, hogyan készíthetsz ízletes , egészséges ételeket egyszerűen, melyek segítik a test tisztulását.  Az elvonulás alatt segítséget kapsz az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.

PROGRAMOK
(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érezed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))

 

- Kikapcsolódás, aktív pihenés, kirándulás
- Ászána gyakorlás, dinamikus gyakorlás és páros jógagyakorlatok
- Relaxáció

- Meditáció
- Spirituális és életmód előadások, beszélgetések
- Egészséges vegetáriánus táplálkozás, közös főzés

-Fakultatív program: Sódombok, kirándulás, Egersazlók gyógyfürdőjének kipróbálása, thermál víz, szauna, gőz, masszázs.


ÉTKEZÉS
Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely a táborban is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is.

 

Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmetnes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

 

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítésést is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

 

HELYSZÍN
Csodálatos természeti környezetben, hegyek, völgyek ölelésében leszünk Egerszalókon. A szállásunk egy szép, új építésű hely, távol a világ zajától, nyugalom és béke szigete. Padlófűtése jógázás közben is garantálja a meleget:) Elhelyezés 2 ágyas szobákban.

 

OKTATÓK
Vitai Katalin és  Purusa Sukta Das

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ
A tábor kis létszámú annak érdekében, hogy mindenkire tudjunk figyelni. Maximális létszáma: 8 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)
Jelentkezni a részvételi díj befizetésével tudsz.

 

Részvételi díj, az Évindító elvonulásnál (3 nap) kedvezményes előre fizetve 45 000 Ft után 50 000 Ft.

Részvételi díj, a tavaszi elvonulásnál (4 nap) kedvezményes előre fizetve 58 000 Ft után 64 000 Ft.

A díj tartalmazza a szállást, a bio, vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazás költségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden jógaelvonulás alkalmával most is egyeztetjük az autókat.

 

Sok szeretettel várunk minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

 

A díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.  Amennyiben küldesz Magad helyett valakit, akkor természetesen áttesszük más nevére a jelentkezést. 

 

Jelentkezés és további információk:
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
telefon: 06 30 343 6429
www.eljharmoniaban.hu
www.facebook.com/eljharmoniaban

© 2013 by Élj harmóniában