top of page

Jóga Elvonulás

Testi-lelki megfiatalodás

Keltsd életre természetes és ösztönös énedet!

Tapasztald meg a testi-lelki egyensúly állapotát és kerülj közelebb Önmagadhoz!

Csinálj Magadnak időt és teret a gyógyulásra, megfiatalodásra, arra, hogy közelebb kerülj Önmagadhoz és a természethez.

Nyugalom, gyönyörű természeti környezet,  pihenés, jóga, meditáció, egészséges ételek

Az elvonuláson elsajátíthatod a sikeres életmódváltás alapjait, megtapasztalhatod a jógaéletmódot, a jógagyakorlatok csodás hatásait, a meditációt, az egészséges ételeket és egy pozitív gondolkodású csapat része lehetsz.

Kikapcsolódás, feltöltődés, jó hangulat, kitűnő programok 

Az egyes elvonulások időpontjait és témáit lentebb találod.

KIKET VÁRUNK

Az elvonulásra elsősorban olyanokat várunk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból, felfrissülni, megfiatalodni és megtapasztalni a harmóniát.

Ha még soha nem jógáztál, akkor is Velünk tarthatsz nyugodtan. 

Az elvonulás lehetőséget ad kipróbálni a jóga életmódot, a jógagyakorlás áldásos hatásait, a meditáció csendjét, az étkezés utáni könnyedséget. Az elvonulás alatt segítséget kapsz az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.

PROGRAMOK
(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érezed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))

 

  • Kikapcsolódás, pihenés

  • Jógagyakorlás 

  • Relaxáció

  • Meditáció

  • Spirituális és életmód előadások, beszélgetések - a kiírt témának megfelelően

  • Egészséges vegetáriánus táplálkozás

  • Fakultatív program: Sódombok, kirándulás, Egerszalók gyógyfürdőjének kipróbálása, thermál fürdő, szauna, gőz, masszázs, közös főzés.


ÉTKEZÉS
Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely az elvonuláson is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is.

Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket. Az elvonulások menüi, az ájurvéda elveinek megfelelően vannak összeállítva. Megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

 

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmetnes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítésést is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

HELYSZÍN
Csodálatos természeti környezetben, hegyek, völgyek ölelésében leszünk Egerszalókon. A szállásunk az Öreghegy Vendégház, egy szép, új építésű hely, távol a világ zajától, nyugalom és béke szigete. A hűvösebb hónapokban a padlófűtés jógázás közben is garantálja a meleget:)

Elhelyezés 2 ágyas szobákban.

OKTATÓK
Vitai Katalin és  Purusa Sukta Das

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges.

A regisztráció végelgesítése a díj befizetésével történik.

 

Az elvonulás kis létszámú annak érdekében, hogy mindenkire tudjunk figyelni.

Maximális létszám: 10 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel.

Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)

A díj tartalmazza a szállást, a bio, vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazás költségét. Az utazás megszervezésében segítünk. Minden jóga elvonulás alkalmával egyeztetjük az autókat.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

A díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.  Amennyiben küldesz Magad helyett valakit, akkor természetesen áttesszük más nevére a jelentkezést. 

Sajnos betegen nem tudsz részt venni a Jóga Elvonuláson, a többiek egészségének védelmében. Ilyenkor is küldhetsz Magad helyett valakit. 

Yoga Class_edited.jpg

Őszi tisztító

méregtelenítő
J
óga Elvonulás

2023. október 20-23.

  (péntek délutántól 3 éjszaka)

könnyedség, jobb emésztés, szebb bőr

Előadásokat hallhatsz az őszi tisztítás, méregtelenítés, emésztés javítás témában. Megtudhatod, hogyan tudsz megszabadulni a testedben lévő salakanyagoktól. Praktikus tippeket is kapsz a táplálkozáshoz.

100% bio alapanyagokból  méregtelenítő ételeket ehetesz.

Méregtelenítő jógagyakorlások várnak Rád.

Díj: augusztus 15-ig  82 000 Ft

után 92 000 Ft.

SZÉP kártyával plusz: 5 000 Ft

Smiling Women

Női

Egészség
Jóga Elvonulás

2023. november 24 - 26.

(péntek délutántól,  2 éjszaka)

ősz, egészségmegőrzés
szép természeti környezet
 

Ismerd meg jobban a tested, tudj meg többet a női egészségmegőrzésről, a menstruációs ciklusról kezdetektől a menopauzáig.

Az elvonulás alatt kitérünk az amenorrhea (menstruáció késés, kimaradás) , dysmenorrhea (nehéz, görcsös menstruáció, menorrhagia (erős vérzéssel járó), menopausa, endometriósis és PCOS témakörökre)

Díj: szeptember 15 -ig 68 000 Ft, utána 78 000 Ft.

SZÉP kártyával plusz: 5 000 Ft

White Tree

 

Évindító

Jóga Elvonulás

2024. január 19 - 21.

péntek délutántól  2 éjszaka)

feltöltődés az ünnepek után

jóga, meditáció

Egy vezetett program az évzárás és évkezdéshez, a célok  tudatosításához. Végigvezetünk egy tudatos évzáráson, majd segítünk tudatosítani a célokat és támogatást kapsz a következő év előkészítéséhez, tervezéshez. 

Az évzéréshoz és évindításhoz számos munkalapokat adunk, hogy segítsük az áttekintést.  Az elvonuláson alapokat kapsz az életmódváltáshoz és az egészséges táplálkozáshoz is.

Díj: november 15-ig fizetve 72 000 Ft utána 82 000 Ft.

SZÉP kártyával plusz: 5 000 Ft

bottom of page