top of page

HA MÉG SOSEM JÓGÁZTÁL

A jógagyakorlás kezdete nagyon különös tud lenni és lelkesítő, ha még sosem próbáltad. A következő néhány információval segíteni szeretnénk abban, hogy megtedd az első lépéseket annak érdekében, hogy közelebb kerülhess a jógához és élvezhesd annak áldásos hatásait! 

 

Ne aggódj, ha nem éred el a talajt és nem tudod kitartani a pózokat, mert néhány foglalkozás után elkezded tapasztalni a jóga hatásait, ahogy formálódik, változik a tested, oly módon amit sosem gondoltál volna.

Nálunk, a lejárt bérletek sem vesznek el a lejárati idő után közvetlenül.

Az 5 hetes bérletek, a váltástól számított 10 hétig  használhatóak, a bérlet alkalmankénti árát a napijegy árára kell csak kiegészítened.

senior jóga, jóga 50 fölött, nyugdíjas jóga, jóga 50+

Jóga 50 év fölött

fizikai és mentális egészség megőrzése: jóga 50 fölött

 

Változtasd meg a felfogásod az 50 fölötti életről!

 

A jóga az egészséges, kiegyensúlyozott boldog élethez vezet. Bárki jógázhat, nincsen korhoz, nemhez, egészségügyi állapothoz kötve és bármely életszakaszban el lehet kezdeni a jógagyakorlást.

 

A kor előrehaladásával a fizikai test és az elme is nagyon sok változáson megy át. Megváltozik a fizikai kondíció, lelassul az anyagcsere, romlik a keringés, csökken a csontok sűrűsége. A jóga hatásai 50 év felett kifejezetten jótékonyak, mert javítja az állóképességet, a jógapózok által javul a keringés és az emésztés, segítenek elérni az elme nyugalmát, így az ember könnyebben el tudja fogadni a változásokat. Az 50 év fölöttieknek összeállított jógagyakorlás, feltölti a testet energiával, és úgy erősíti az izmokat, csontozatot és javítja a tartást, hogy nem terheli túl az izmokat, ízületeket, csontozatot. A jóga hat a hormon és mirigyrendszerre, oldja a feszültséget, nyújtja a befeszült izmokat, nyugtatja az idegeket.

 

 

Szeretettel várunk jógafoglalkozásainkra. Fiatalodj és élj tovább!

 

Órarend és hasznos tudnivalók>>

 

Szeretnél megtanulni jógázni?  Kezdő jógatanfolyamok>>

bottom of page