top of page

Egy fantasztikus lehetőség a Yin Jóga megismerésére…

 

A Yin Jóga egy nagyon lassú, nagyon kellemes,  terápiás része a Jóga gyakorlásnak.

 

Baktai Ádám szervezésének köszönhetően, most lehetőség nyílt arra, hogy részt vegyél, egy kiváló, Yin Jóga oktató óráján és megtapasztald a Yin Jóga csodás hatásait. A jógaworkshopon lesz fordítás.

 

Kristine Marie Rost, több mint 1000 órányi intenzív, főként terápiás jóga tréningen vett rész, sőt azokban az években, amikor Ázsiában élt a világ elit kórházaiban is kezelt, valamint tanított embereket terápiás jógával. Kristine pszichológiai végzetséggel is bír, sőt NLP tréner is és évek óta tanulmányozza a Tradicionális Kínai Orvoslást.

 

Tehát fizikailag és mentálisan is biztonságban vagy az oktatásain. Kristine Dán, de Portugáliától egészen Bali, Indonéziáig elég sok helyen tanított már. Kambodzsában pl. a hivatalos Ausztrál Yin Jóga képzés keretein belül, de Ő az egyik fő tanára a Yin Jóga Ázsia szövetségnek is.

 

IDPOINT: 2017. március 11. szombat 10: 00-12.30

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció véglegesítése a díj befizetésével történik. A csoport létszámát a regisztrációk sorrendjében töltjük fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb regisztrálj:)

 

Díj: 5 900 Ft

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429

e-mail: eljharmoniaban@gmail.com

www.facebook.com/eljharmoniaban

www.eljharmoniaban.hu

 

bottom of page