top of page

Kezdő jógatanfolyam

 

Ha még sosem próbáltad a jógát, vagy próbáltad, de szeretnéd elsajátítani az alapokat. Jóga filozófiai alapok, a jóga testgyakorlatai és azoknak az egészségre gyakorolt hatásai A jógával  javul a keringés, az emésztés, erősödik a test,  és segítséget nyújt a stressz kezelésben.

8 hetes tanfolyamok indulnak: 2015. március 12. csütörtök 19:15 és 2015. március 26. csütörtök 17:30

2 napos hétvégi kezdő jógatanfolyam indul:  2015. március 28-29. szombat-vasárnap

Önismereti és meditációs  tanfolyam>>

 

Ismerkedj meg  mélyebben önmagaddal, életfeladataiddal és sajátítsd el a meditáció elméletét és gyakorlatát.  A meditáció segít megismerni önmagunkat, elcsendesíteni az elménket, továbbá fejleszti a koncentrációs képességet, utat mutat a testi egészség eléréséhez.

8 hetes tanfolyam indul: 2015. március 23. hétfp 19:30

1 napos inentzív tanfolyam: 2015. március 23. hétfp 19:30

Gerincterápiás jógatanfolyam>>

 

Őrizd meg gerinced egészségét, sajátítsd el a helyes testtartást és szabadulj meg a fájdalmaktól. A tanfolyamon  antómiai alapismereteket és információkat szerezhetsz gerincbetegségekről, elsajátíthatod a gerincproblémák megelőzéséhez szükséges elméleti ismereteket és gyakorlatokat.

Tanfolyam indul: 2015. március 23. hétfő 19:30

1 éves jóga alapképzés>>

 

Fejlődj komolyabban a jógában,  kapj teljesebb képet a jógaéletmódról, a testgyakorlatokról, a filozófiáról, Tedd életed részévé a jógát, javíts saját életmódodon, egészségeden és élj boldogabban.  kiegyensúlyozottabban,

Képzés indul: 2015. március 26. csütörtök 19:00

Csípőnyitó jógaworkshop>>

 

A medence nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat és kihat az egész testedre. A csípőnyitó jógán a medence körüli területet tesszük erősebbé és rugalmasabbá, különböző . kiegészítő, rávezető gyakorlatokkal, ászánákal.

Időpont: 2015. március 14. szombat 10:00

Tudatos táplálkozás és vegetáriánus főzőtanfolyam>>

 

Növeld az energiaszinted és javítsd az emésztésed! Ismerkedj meg az egészséges és tudatos táplálkozás alappilléreivel, élelmiszerek hatásaival, tudatos és vegetáriánus életmóddal és a helyes étkezés szabályaival. Tanulj új ízletes fogásokat készíteni, hogy változatosabbá tedd az étkezéseket.

Időpont: 2015. március 14. szombat 14:00

Ájurvéda életmódtanfolyam>>

 

Az ájurvéda  nagy hangsúlyt fektet a természettel való összehang és az egyéni alkatnak megfelelő életmód kialakítására, személyre szabott táplálkozási, sportolási, napirendi javaslatokkal. Praktikus tanácsokat kapsz, melyekkel azonnal tapasztalható lesz közérzeted javulása!

Időpont: 2015.április 12. vasárnap 13:00

Gerincterápiás jógaworkshop>>

 

A jógaworkshop célja  a helyes testtartás tudatosítása, gerinc átmozgatása, a gerinc körüli területről és az egész testből a feszültségek oldása. A testtartásban, stabilizálásban  szerepet játszó izmok erősítése, nyújtása. 

 

Időpont: 2015. április

Haladó jógatanfolyam>>

 

Fejleszd tovább tudásodat, jógagyakorlataidat és személyiségedet. A tanfolyam keretében védikus személyiségfejlesztéssel foglalkozunk elsődlegesen és a kezdő tanfolyamon tanult ászanákhoz tanulunk óráról, órára új haladó jógagyakorlatokat.

Tanfolyam indul:

Bevezetés a jógafilozófiába tanfolyam>>

 

Ismerd meg a jógafilozófia írásműveit és alapvető fogalmait - Karma, Lélek, Idő, Abszolút Elme...A tanfolyamon iráynmutatást kapsz arra is, hogyan alkalmazdhatod a jóga ősi elveit a mai modern korban

Időpont: 2014. január 20  hétfő 19:30

Kirtan jóga>>

 

...ahol feltöltődik az elme, a test és a lélek

Egy este védikus, ősi mantrákkal, énekléssel, ami természetes úton a meditációhoz vezet. 1,5 óra felejthetetlen jóga gyakorlás harmónium és más tradicionális hangszerekkel és a Te hangoddal!

Időpont: 2013. október 5.

bottom of page