Relaxáció és Medtiáció workshop

Ajándékozd meg Magad a pihenés, feltöltődés örömével

Kerülj közelebb Önmagadhoz

Online is elvégezheted

 

Úgy érzed kicsit elfáradtál, jó lenne megpihenni? Szánj magadra 3 órát és tapasztald meg a feltöltődést és a belső csendet. 

 

A rohanó életmód miatt a legtöbb ember állandó kimerültséggel, fáradtsággal küzd és nagyon sok negatív hatás éri. A szervezeted számára a legfontosabb, hogy semlegesítsd a negatív hatásokat és kipihent legyél, mert ez a tested, az elméd és az idegrendszered megfelelő működéséhez elengedhetetlen.

 

A relaxáció és Meditáció workshop célja, hogy megszabadulj minden feszültségtől, tökéletesen kipihend magad, feltöltődj. A workshopon elsajátíthatod, hogyan tudod alkalmazni a testgyakorlatokat, a légzést, a relaxációt és a meditációt annak érdekében, hogy új energiákkal töltsd fel a tested és az elméd és hogyan kerülj közelebb Önmagadhoz.

 

A workshop segítségével megtapasztalhatod milyen csodás hatásai vannak a meditációnak, hogyan hat a megfelelő légzés az elmédre és a testedre, milyen érzeteket eredményez a relaxáció, gyakorolhatsz néhány egyszerű, pihentető jóga ászanát.

Amennyiben már meditálsz, a workshop kiváló a meditációs gyakorlásod  elmélyítésére.

 

A workshopon bárki részt vehet, semmilyen előképzettség vagy korábbi tapasztalat nem szükséges.

 

Az oktatás általában kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet.

A képzést személyesen és online is elvégezheted. Amennyiben nem tudsz részt venni, utólag a kézpésről készült felvételt is vissza tudod nézni.

OKTATÓ: Purusa Sukta Das

IDŐPONT: 2020.  december 13. vasárnap 10:00-13:00

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges és a regisztráció véglegesítése a workshop díjának befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

A díj a workshop előtt legalább 1 héttel fizetve 5 500 Ft . Ezt követően, amennyiben marad szabad hely a díj 6 500 Ft.

 

Amennyiben a képzésre nem tudsz eljönni, egy későbbi alkalommal a kimaradt alkalmat pótolhatod. A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban

www.eljharmoniaban.hu

© 2013 by Élj harmóniában