top of page
IMG_20170904_125640.jpg
IMG_20190809_173947.jpg

Relaxáció és meditáció workshop

Sajátítsd el, hogy alkalmazd a testgyakorlatokat, a légzést, a relaxációt és a meditációt annak érdekében, hogy feltöltődj. 

OKTATÓ

Purusa Sukta Das

IDŐPONT

 2023. május 14. szombat 14:00-17:00

LEÍRÁS

Ajándékozd meg Magad a pihenés, feltöltődés örömével és kerülj közelebb Önmagadhoz.

Úgy érzed kicsit elfáradtál, jó lenne megpihenni? Szánj magadra 3 órát és tapasztald meg a feltöltődést és a belső csendet. 

A rohanó életmód miatt a legtöbb ember állandó kimerültséggel, fáradtsággal küzd és nagyon sok negatív hatás éri. A szervezeted számára a legfontosabb, hogy semlegesítsd a negatív hatásokat és kipihent legyél, mert ez a tested, az elméd és az idegrendszered megfelelő működéséhez elengedhetetlen.

 

A relaxáció és Meditáció workshop célja, hogy megszabadulj minden feszültségtől, tökéletesen kipihend magad, feltöltődj. A workshopon elsajátíthatod, hogyan tudod alkalmazni a testgyakorlatokat, a légzést, a relaxációt és a meditációt annak érdekében, hogy új energiákkal töltsd fel a tested és az elméd és hogyan kerülj közelebb Önmagadhoz.

 

A workshop segítségével megtapasztalhatod milyen csodás hatásai vannak a meditációnak, hogyan hat a megfelelő légzés az elmédre és a testedre, milyen érzeteket eredményez a relaxáció, gyakorolhatsz néhány egyszerű, pihentető jóga ászanát.

Amennyiben már meditálsz, a workshop kiváló a meditációs gyakorlásod  elmélyítésére.

 

A workshopon bárki részt vehet, semmilyen előképzettség vagy korábbi tapasztalat nem szükséges.

A képzést személyesen tartjuk.  Amennyiben nem tudsz részt venni, korábbi online képzésünk anyagához tudunk hozzáférést biztosítani. 

​JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ 

Előzetes regisztráció szükséges.

A regisztráció véglegesítése a workshop díjának befizetésével történik.

Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

A díj legkésőbb a workshop időpontja előtt 1 héttel fizetve: 6 000 Ft.

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely, a díj: 7 000 Ft.

SZÉP kártyával is tudsz fizetni!

A befizetett előleget, részvételi díjat csak a képzés elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni. 

bottom of page