Mellkasnyitó jógaworkshop

Szabadulj meg a nyak, vállöv feszültségeitől és javítsd a testtartásod. Lélegezz szabadabban, légy nyitottabb a világra

 

Az ülő életmód, a számítógép és  mobiltelefon használat blokkolja a mellkasi terület energiaáramlását, a légzést és vérkeringést. Helytelen testtartáshoz vezet, melynek eredményeképpen hátfájdalom, nyaki problémák, váll fájdalom alakulhat ki.

 

A mellkasnyitó jógaworkshop segít, hogy hajlékonyabb legyél, fokozódik a hátrahajlítás, erősödnek a mély hátizmok, a lapocka közti terület, javul a testtartás, szabadabbá és hatékonyabbá válik a légzés. A mellkasnyitás hatására javul a szív és a tüdő funkciója. A hátrahajlító jógapózok egy része segít az emésztés javításában is.

 

A mellkas a szívcsakra székhelye - a mellkasnyitó jógaworkshopon harmonizáljuk a szívcsakra működését is.  Ezáltal oldódnak a szorongások, a szomorúság, a harag, könnyebb elengedni a sérelmeket. A mellkasnyitó jógagyakorlatok nyitottabbá tesznek a világ dolgaira és megkönnyítik a szeretet áramoltatását -  szeretetet adni és képesnek lenni elfogadni.  

 

A workshopon mellkasnyitó és hátrahajlító gyakorlatok kerülnek fókuszba, így lehetőséged lesz ezen jógapózokat elmélyíteni.

 

Kezdőknek és rendszeres gyakorlóknak egyaránt ajánlott

 

Az oktatás általában kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet.

OKTATÓ: Vitai Kati

IDŐPONT: 2021. tavasz

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges és a regisztráció véglegesítése a workshop díjának befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

 

A díj legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 1 héttel fizetve: 5 500 Ft..

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 6 500 Ft.

 

Amennyiben a képzésre nem tudsz eljönni, egy későbbi alkalommal a kimaradt alkalmat pótolhatod. A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban

www.eljharmoniaban.hu

© 2013 by Élj harmóniában