top of page
IMG_20181011_165803.jpg
IMG_20190809_173947.jpg

Mellkasnyitó

jógaworkshop

Szabadulj meg a nyak, vállöv feszültségeitől és javítsd a testtartásod. Lélegezz szabadabban, légy nyitottabb a világra

OKTATÓ

Vitai Kati

IDŐPONT

 2023. február 18. szombat 14:00-17:00

LEÍRÁS

Az ülő életmód, a számítógép és  mobiltelefon használat blokkolja a mellkasi terület energiaáramlását, a légzést és vérkeringést. Helytelen testtartáshoz vezet, melynek eredményeképpen hátfájdalom, nyaki problémák, váll fájdalom alakulhat ki.

 

A mellkasnyitó jógaworkshop segít, hogy hajlékonyabb legyél, fokozódik a hátrahajlítás, erősödnek a mély hátizmok, a lapocka közti terület, javul a testtartás, szabadabbá és hatékonyabbá válik a légzés. A mellkasnyitás hatására javul a szív és a tüdő funkciója. A hátrahajlító jógapózok egy része segít az emésztés javításában is.

 

A mellkas a szívcsakra székhelye - a mellkasnyitó jógaworkshopon harmonizáljuk a szívcsakra működését is.  Ezáltal oldódnak a szorongások, a szomorúság, a harag, könnyebb elengedni a sérelmeket. A mellkasnyitó jógagyakorlatok nyitottabbá tesznek a világ dolgaira és megkönnyítik a szeretet áramoltatását -  szeretetet adni és képesnek lenni elfogadni.  

 

A workshopon mellkasnyitó és hátrahajlító gyakorlatok kerülnek fókuszba, így lehetőséged lesz ezen jógapózokat elmélyíteni.

 

Kezdőknek és rendszeres gyakorlóknak egyaránt ajánlott

​JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ 

Előzetes regisztráció szükséges.

A regisztráció véglegesítése a workshop díjának befizetésével történik.

Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

A díj legkésőbb a workshop időpontja előtt 1 héttel fizetve: 6 000 Ft.

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely, a díj: 7 000 Ft.

SZÉP kártyával is tudsz fizetni!

A befizetett előleget, részvételi díjat csak a képzés elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni. 

bottom of page