meditáció, meditáció budapest, meditáció tanfolyam, purusa sukta, namaskar

Online tanfolyam is

Meditációs és Önismereti minitanfolyam

Élj kiegyensúlyozottabban, boldogabban!

 

Az önismereti és meditációs mini tanfolyam célja, hogy mélyebben megismerkedjünk önmagunkkal és alapszinten elsajátítsuk a meditáció elméletét és gyakorlatát, mellyel előkészítjük az önálló meditálás folyamatát.

A boldog, harmonikus élet lehetősége mindenkiben ott rejlik és ezt előtérbe hozhatjuk, ha megtanulunk befelé figyelni, belső lényünk felé fordulni.

 

A tanfolyamon elmélet és gyakorlati ismereteket szerezhetsz alapszintű meditációs technikákról - az egyszerű testtudatosítás és légzésfigyelés módszerétől kezdve egészen a mantra meditációig. Kitérünk a durva- és finom fizikai test felépítésére ill. személyiségünk különféle rétegeit is megismerjük, ami által praktikus módon is el tudunk indulni a jellemfejlődés útján. Eközben olyan fogalmakkal is megismerkedünk, mint pl. a karma és a reinkarnáció.

A meditáció segít megismerni önmagunkat, elcsendesíteni az elménket, továbbá fejleszti a koncentrációs képességet, utat mutat a testi egészség eléréséhez.

A meditáció segítségével megszabadulhatsz a feszültségektől, kiegyensúlyozottabb, energikusabb életet élhetsz!

 

Az oktatás általában kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet.

A jelenlegi helyzetben a képzést online tartjuk meg, valós időben, így mindig lesz lehetőséged kérdezni is az oktatótól. 


Oktató: Purusa Sukta Das (Bakos Péter)
 

Online Meditációs és Önismereti minitanfolyam időpontja:

2020. július 4. szombat 14:00-19:00

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges és a regisztráció véglegesítése a tanfolyami díj befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

A díj legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 1 héttel fizetve: 12 000 Ft..

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 14 000 Ft.

 

Amennyiben a képzésre nem tudsz eljönni, egy későbbi alkalommal a kimaradt alkalmat pótolhatod. A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429

e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban