top of page
egyéni jógaterápia, jóga menedzsereknek, menedszer jóga, magán jóga, office jóga, iroda jóga
egyéni jógaterápia, jóga menedzsereknek, menedszer jóga, magán jóga, office jóga, iroda jóga

Egyéni program menedzsereknek

Szabadulj meg az állandó rohanástól és a feszültségektől!

 

Szeretnéd, hogy az életed boldogabb, harmónikusabb legyen? Szeretnéd a feladataidat fókuszáltan, nyugodtan végezni, feszültségektől mentesen?

 

A modern világban egyre nagyobb a teljesítmény kényszer és a menedzserekre, vezetőkre nehezedik a legnagyobb nyomás. Ismerős az érzés, amikor szorítanak a határidők, túl sok az elvárás, azt sem tudod mibe kezdj bele, halmozódnak a feladatok, aggodalmaid vannak és csak megy az időd?

 

Már biztos tapasztaltad, hogy a felfokozott tempó eredménye egy rendszertelen, kapkodó, stresszes életritmus, amely könnyen kibillenti szervezeted természetes egyensúlyából és ilyenkor túl sok feszültség éri az elmédett és a testedet.

 

Ha fenntartod ezt a felfokozott állapotot, akkor a sok feszültség hatására testileg és lelkileg is teljesen kimerülsz, amelynek következtében legyengül az immunrendszered, különböző betegségek jelenhetnek meg,könnyen búskomorrá, feszültté, ingerültté, szorongóvá válhatsz. A feszültségek és az ülőmunka hatással van a testtartásodra is ezért befeszülnek az izmaid és ez nagyon sok testi kényelmetlenséghez, tartáshibához, gerincbetegségekhez vezethet.

 

Ha az életedben harmóniát és boldogságot tapasztalsz, jól érzed magad a bőrödben, egészséges vagy, jók az emberi kapcsolataid nagy valószínűséggel jó amit csinálsz. Ha nem vagy elégedett azzal amit  az életedben tapasztalsz be kell látnod, hogy változásra van szükséged. Ha ugyanazt csinálod mint eddig, akkor ugyanazt az eredményt is fogod kapni.

 

Szabadulj meg az állandó rohanástól és az aggodalmaktól!

 

Ezzel a programmal átalakíthatod az életedet, helyreállíthatod a testi-lelki egyensúlyod, minimalizálhatod a stressz okozta hatásokat és növelheted a hatékonyságod a munkában. Mi nem csak jógát oktatunk Neked, hanem komplex életmód programot kapsz és egy új pozitív gondolkodást.

 

A program segítségével minimálisra csökkenthetőek a felfokozott életvitel hatásai. Az egyénileg összeállított program következében számos jótékony hatásra számíthatsz:

 

 • Növekszik a teljesítményed

 • Javul a koncentrációd

 • Oldódik a feszültség testi és lelki szinten is

 • Nyugodtabb leszel

 • Feltöltődsz, megújulsz, visszatér az életkedved

 • Jobb lesz a közérzeted

 • Rugalmassabb, erősebb lesz a tested

 • Megerősödik az immunrendszered

 • Normalizálódik a vérnyomásod

 • Harmonizálódik a keringésed, emésztésed és a légzésed

 • Az ülőmunka következtében kialakult problémák javulnak

 

Ez csak Rólad szól, teljesen személyre szabott és a foglalkozások időpontját is egyéni igényeidhez igazítjuk.

 

A program részeként a jógagyakorlatok mellett légzőgyakorlatokkal, relaxációs technikákkal, meditációval, tudatos életvitellel, táplálkozással is foglalkozunk és számos életmódbeli tanácsot is kapsz, melyeket az életedbe beépítve csodát fosz tapasztalni.

 

Egyéni program menedzsereknek

- 10 alkalmas alapmodul díja: 225 000 Ft

- 6 hónapos komplex program díja: 550 000 Ft 

- 1 éves komplex program díja: 995 000 Ft

 

Jelentkezés és információ:
telefon: 30 343 6429

e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban
www.eljharmoniaban.hu

 

bottom of page