top of page
céges jóga, jóga menedzsereknek, menedszer jóga, magán jóga,  office jóga, iroda jóga, teljesítménynövelés
céges jóga, jóga menedzsereknek, menedszer jóga, magán jóga,  office jóga, iroda jóga, teljesítménynövelés

​Jóga cégeknek

Növelje munkatársai eredményes munkavégzését

 

Az irodai munka közen sok esetben nagyon nagy a nyomás a munkatársakon. A stressz következtében csökken a munkatársak teljesítménye, romlik egészségügyi állapotuk és befolyással van a hangulatukra, egymással való kapcsolataikra és közérzetükre. Gyakran előforul, hogy valaki a munkahelyi stressz következtében megbetegszik és teljesen  kiesik a munkából vagy csak csökkent teljesítménnyel tudja ellátni feladatait.

 

Hatékonyan lehet támogatni a munkatársak egészségét, jó közérzetét és teljesítményét, a csapatmunka eredményességét a munkahelyi vagy munkahely által támogatott jógával. A munkahelyi jóga lehetőséget ad arra, hogy a munkatársak munkaidő előtt vagy után - akár  munkaidő szünetében -  utazgatások nélkül megtapasztalják a jóga áldásos hatásait, testi és lelki egészségre tegyenek szert.

 

A jóga és meditáció segítségével a munkatársak hatékonyan kezelhetik a  stresszt, fejleszthetik a koncentrációs képességeiket, elsajátíthatják az egészséges életmódhoz szükséges alapismereteket, a relaxációval megszabadulhatnak a felgyülemlett feszültségektől. A jóga eredménye  az energikusabb, egészségesebb, erősebb, rugalmasabb test és kiegyensúlyozott személyiség, nyugodtabb élet, jobb munkateljesítmény, kellemesebb munkahelyi légkör.

 

 A vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek egyik legnagyobb értékük –  munkatársaik – munka- és életkörülményeinek javítására. A körülmények javítására az egészségügyi hozzájáruláson keresztül a dolgozói juttatásokon át számos formában kínálkozik lehetősége a vállalatoknak. A munkahelyi jógaórákkal növelhető a munkatársak elégedettsége és teljesítménye és a munkatársak megszabadulhatnak a munkahelyi ártalmak egy részétől - gerincproblémák, koncentrációs zavarok, magas vérnyomás, etc.

 

 

Jelentkezés és információ:
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
telefon: 30 343 6429

bottom of page