Egészséges gerinc workshop

Őrizd meg gerinced egészségét és rugalmasságát!

 

Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód következtében sok esetben alakul ki fájdalom, tartáshiba vagy akár konkrét betegség.  A fájdalom leggyakrabban a deréktájon és a nyaki szakaszon jelentkezik, de kihat a teljes gerincre, a térdekre és a bokákra is.

 

A Gerincterápiás jógaworkshopon oldjuk a feszültséget és a gerinc körüli izmokból valamint a helyes testtartásban szerepet játszó izmokat mozgatjuk át, nyújtjuk, erősítjük. A jógaworkshopon  gerinccsavaró, előre- és hátrahajlító gyakorlatok egyaránt lesznek.

 

Ha szeretnéd elérni, hogy a hátad és a gerinced rugalmasabb és egészségesebb legyen,  akkor szeretettel látunk gerincterápiás workshopunkon!

 

Kezdőknek és rendszeres gyakorlóknak egyaránt ajánlott

 

Az oktatás általában kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet.

OKTATÓ: Vitai Kati

IDŐPONT: 2021. tavasz

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges és a regisztráció véglegesítése a workshop díjának befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

 

A díj legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 1 héttel fizetve: 5 500 Ft.

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 6 500 Ft.

 

Amennyiben a képzésre nem tudsz eljönni, egy későbbi alkalommal a kimaradt alkalmat pótolhatod. A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429

e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban

© 2013 by Élj harmóniában