Emésztést segítő, méregtelenítő jógaworkshop

Puffadás, székrekedés, reflux, nehéz emésztés?

Pörgesd fel az emésztésed és szabadulj meg a méreganyagoktól!

 

A megfelelő emésztés a jó egészség és életenergia kulcsa. Ha valakinek nem jó az emésztése, akkor nem tudja az elfogyasztott táplálékot megfelelően hasznosítani, beépíteni, aminek a következtében energiahiányos lesz. A rossz emésztés eredményeképpen a szervezetben mérgek halmozódnak fel és ezen lerakódások kihatnak a test és lélek működésére.

 

A méregtelenítő jóga wokrshopon olyan jóga ászanákkal, gyakorlatokkal dolgozunk, melyek felpörgetik az emésztést, fokozzák a salakanyagok kiválasztását, segítenek megszabadulni a hasi területen felhalmozódott fölöslegtől.

 

Az oktatás általában kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet.

A jelenlegi helyzetben a képzést online tartjuk meg, valós időben, így mindig lesz lehetőséged kérdezni is az oktatótól. 

 

OKTATÓ: Vitai Kati

 

IDŐPONT: 2021. január 10. vasárnap 14:00-17:00

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges és a regisztráció véglegesítése a workshop díjának befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

A díj a workshop előtt 1 héttel fizetve 5 500 Ft. Ezt követően, amennyiben marad szabad hely a díj 6 500 Ft.

 

Amennyiben a képzésre nem tudsz eljönni, egy későbbi alkalommal a kimaradt alkalmat pótolhatod. A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban

www.eljharmoniaban.hu

© 2013 by Élj harmóniában