Csípőnyító jógaworkshop

Kerüld el  a csípőproblémákat, old a csípőmerevséged és tedd stabilabbá a medencéd és könnyedebbé a lépteidet!

 

A medence nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat, továbbá kihat a teljes gerincre, a térdekre és a bokákra is.

A csípőnyitó workshopon kifejezetten a medence (csípő) területére fókuszálva végzünk kiegészítő, rávezető gyakorlatokat, ászánákat. A workshop alatt megszabadítjuk a lábakat a felgyülemlett feszültségektől, erősítjük és  nyújtjuk-lazítjuk a medence körüli izomzatot, hatást gyakorolunk a külső, belső comb területére, farizmokra, az alhasi területre és a derék izomzatára.

Ha szeretnéd elérni, hogy a lépteid könnyedek, a csípőd stabil és rugalmasabb legyen, valamint szeretnéd a láb és a medencetájék izomzatát nyújtani, erősíteni, formálni, akkor szeretettel látunk csípőnyitó workshopunkon!

 

Az oktatás általában kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet.

 

OKTATÓ: Vitai Kati
 

IDŐPONT: 2021. február

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges és a regisztráció véglegesítése a workshop díjának befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

 

A díj legkésőbb a workshop időpontja előtt 1 héttel fizetve: 5 500 Ft..

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely, a díj: 6 500 Ft.

Amennyiben a képzésre nem tudsz eljönni, egy későbbi alkalommal a kimaradt alkalmat pótolhatod. A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban

www.eljharmoniaban.hu
 

© 2013 by Élj harmóniában