top of page

1 napos Feltöltődés, kényeztetés

1 nap ami Rólad szól, amikor csak Téged kényeztetünk

Fókuszban a Te feltöltődésed, egészséged, testi - lelki jól léted 

A hétköznapi rohanásban sokan megfeledkeznek arról, hogy időt szánjanak a feltöltődésre, regenerálódásra. Ezt a programot úgy állítottuk össze, hogy néhány óra alatt, a lehető legtöbbet tegyük érted és kipihenten, feltöltődve, jóllakottan és megannyi segítő információval, tanáccsal távozhass. 

Ha szeretnél feltöltődni, megfiatalodni, egy kis Rólad szóló kényeztetést és jobban szereted a családias, személyes hangulatot, mint egy négycsillagos szálloda hangulatát,  szeretettel várunk. 

Egy nap amikor Téged kényeztetünk, csak Rád figyelünk, csak Te vagy a stúdióban és segítünk megszabadulni a feszültségektől, könnyeddé varázsolni a légzésed, a testmozgásod, kisimítani a gondolataidat, beindítani a tested öngyógyító folyamatait.

Egy nap amikor segítünk ellazulni, megszépülni és jól érezni magad a bőrödben.

Nem csak tetőtől talpig kényeztetünk, de egyéni alkatodnak, igényeidnek megfelelőn főzünk is Neked. A kényeztetésen túl, megválaszoljuk a kérdéseidet és személyre szabott oktatást, útmutatást kapsz az egészséges életmód és táplálkozás kialakításához.

Érkezéskor egy gyógyteával kezdjük a programot és egy állapotfelméréssel. Megnézzük a mozgásszervrendszeredet, esetleges tartási problémákat, izmok állapotát, majd egy ájurvédikus alkati felméréssel folytatjuk a napot. Az ebédet/vacsorát a felmérésnek és az egyéni igényeidnek  megfelelőn elkezdjük Neked készíteni a konyhában.

Az egyéni alkatodnak megfelelően, kapsz néhány tanácsot, hogy az adott évszakban milyen táplálkozási és életmódbeli változtatássokkal, praktikákkal tudsz sokat tenni egészséged megőrzéséért. Igény esetén néhány egyszerű ájurvédikus egészségmegőrző gyakorlatot be is tanítunk.

Ezt követően relaxálunk és az ájurvédikus alkatodnak megfelelő jóggyakorlással folytatjuk a napot, amit egy rád szabott, igényeidhez igazított vezetett meditációval zárunk.

A jógagyakorlás után, egy kényeztető lábfürdővel kezdjük a tested ellazítását és utána egy ájurvédikus abhyanga masszázs következik, alkatodnak megfelelő ájurvédikus olajjal. Az abhyanga nem csak feltölti a tested energiával, ellazít, jótékony az idegrendszeredre, hormonrendszeredre, emésztésedre, de elősegíti a méregtelenítést is.

A masszázs után egy kis pihenő jön... nem lesz más dolgod, mint élvezni az ellazult  állapotot, a lebegést, a könnyedséget, a belső békét.

 

A pihenő után egy jó tusolás. A tusoláshoz törölközőt, fürdőköpenyt, egy ajándék bio tusfürdőt és papucsot biztosítunk. 

A tusolás után pedig egy ízletes, egészséges, személyre szólóan Neked főzött ájurvédikus menü következik - amit az évszaknak, egyéni alkatodnak, kéréseidnek megfeleleőn 100% bio alapanyagokból főztünk.

 

Az ízletes menüből készítünk egy plusz adagot is, hogy a kényeztető napodon Te csak pihenj és már ne kelljen a konyhában állnod. A menü elviteléhez biztosítunk edényt is.

Szánj 5  órát a testi - lelki feltöltődésre. 

 

KINEK AJÁNLOTT

Ez a csodálatos 1 napos kényeztető program mindenkinek ajánlott, aki szeretne feltöltődmo, megfiatalodni, kicsit kiszakadni a hétköznapi rohanásból.  Aki úgy érzi ráfér kényeztetés, lazulás, pihenés. Aki szeretne tenni az egészségért, kiegyensúlyozottságáért.

Ez a program ajándéknak is kiváló, igényelhetsz rá ajándékutalványt ide kattintva.

MIT TARTALMAZ AZ 1 NAPOS KÉNYEZTETŐ PROGRAM

 • Állapotfelmérés, mozgásos testelemzés

 • Ájurvédikus  egyéni alkat meghatározás

 • Ájurvédikus táplálkozási és életmód tanácsok

 • Néhány ájurvédikus egészségmegőrző gyakorlatok betanítása

 • Relaxáció

 • Személyre szabott jógagyakorlás

 • Igényeidnek és szinted megfelelő vezetett meditáció

 • Kényeztető lábfürdő

 • Ájurvédikus kényeztető olajos testmasszázs (Abhayanga) - alkat szerinti olajjal

 • Ajándék bio tusfürdő - a tusoláshoz fürdőköpenyt, törölközőt és papucsot biztosítunk

 • Ájurvédikus alkatodnak megfelelően elkészített ebéd/vacsora a helyszínen - 100% bio alapanyagokból

 • Egy adag ájurvédikus étel elvitelre - edényt is biztosítunk

 • Ájurvédikus alkatodnak megfelelő gyógyteák

 • A kérdéseid átbeszélése

IDŐPONT

A program hétköznap és hétvégén is igénybe vehető előzetes időpont egyeztetéssel. 

OKTATÓK

Vitai Katalin és Purusa Sukta Das

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Az 1 napos kényeztetésre előzetes regisztráció és időpont egyeztetés szükséges.

A regisztráció véglegesítése a díj befizetésével történik.

 

A program díja:  68 000 Ft

bottom of page