BELÉPÉSI AKCIÓ!

Spórolj 130 000 Ft-ot!

Amennyiben 1 éves Élj harmóniában Klubtagságot váltasz hozzánk 2019. július 31ig, akkor 30 000 Ft kedvezményt biztosítunk az amúgy is nagyon kedvezményes díjból. Azaz 128 000 Ft-ot kell csak fizetned azért, hogy Te is VIP tagja legyél az Élj harmóniában Klubnak és igénybe vehesd a 229 000 Ft értékű speciális csomagunkat. Klubtagjaink megkülönbözetett figyelmet élveznek és a csomag tartalmán túl, számos különleges kedvezményben és meglepetésben is részesülnek.

 

Most minden új klubtagunk korlátlan számú jógaórán vehet részt a nyár folyamán (július, augusztus), kap egy Élj harmóniban Jógastúdió vászontáskát, egy bio naptejet, hűsítő pitta teát és egy 60 perces masszázst ajándékba.:) 

 

 

I'm a title. Click here to edit me.

 

HELYSZÍN

Vöröstó a Balaton- felvidéken, Vázsonyi-medence szélén található. Egy olyan hely, ahol az ember közelebb érzi magát önmagához, a természethez, a többi emberhez, olyan hely ahová az ember szeretne mindig visszatérni.

Annak, aki feltöltődésre vagy épp aktív pihenésre vágyik; annak, aki szereti a szelíd, mégis erőteljes hatású tájakat; annak, aki úgy szeretne természetközeli, sokszázéves hagyományokat őrző környezetben kikapcsolódni, hogy nem mond le a kényelemről ez egy ideális hely:)

A környéken számos csodás természeti hely, történelmi emlékhely és turisztikai érdekesség található.

Az elvonulóhelyen 2 nagy jógaterem is van, eszközökkel felszerelv (részletes információk: http://www.krafftyoga.hu/

 

30 napos korlátlan bérlet: 20 000 Ft (30 napig érvényes és nem osztható meg)

Negyed éves korlátlan bérlet : 40 000 Ft (3 hónapig érvényes és nem osztható meg)

Tanfolyamok Hétvégi intanzív képzése Jógaworkshopok

tips and things we think are cool, just head to the Wix Blog!

kezdő jógatanfolyam, jógatanfolyam, kezdő jóga, jóga kezdőknek, meditációs tanfolyam, meditáció budapestm,  jóga 6 kerület, jóga VI, jóga belváros, jóga budapest, stresszoldó jóga,magán jóga, yoga course budapest, yoga budapest, meditation budapest, jóga alaptanfolyam, masszázs VI, masszázs 6

© 2013 by Élj harmóniában