top of page
jógatanfolyam, intenzív jógatanfolyam, nyári jóga, jóga tanfolyam, jóga budapest, jóga tanfolyam nyár
IMG_20180513_132015.jpg

Nyári Intenzív Kezdő Jógatanfolyam

jóga kezdőknek és újrakezdőknek

Sajátítsd el 4 hét alatt a Jóga elméleti és gyakorlati alapjait. Tedd meg az első lépést, hogy  rugalmas és egészséges legyél! 

 

A kezdő jógatanfolyamon tapasztalt oktatóktól elsajátíthatod a jóga filozófiai alapjait, bepillantást nyerhetsz a jóga több aspektusába, megtanulhatod a jóga testgyakorlatok helyes kivitelezését és azoknak az egészségre gyakorolt hatását. Elsajátíthatod a helyes légzést és a helyes testtartást is.

A jógagyakorlatok által javul a keringés, az emésztési funkciók, erősödik a test, megelőzhetőek a gerincbetegségek, hátfájás és segítséget nyújt a stressz kezelésben is, koncentráció javításában is. A kezdő jóga tanfolyam lehetőséget kínál az életmódváltásra is!

Minden alkalommal újabb elméleti és gyakorlati anyagot tanulunk lépésről, lépésre. A gyakorlatok folyamatos ismétlésével, valamint újabbak megismerésével egy otthon is kiválóan hasznosítható alap sajátítható el.

A tanfolyamhoz jegyzetet és otthoni jóga gyakorlatsorokat is kapsz. 

A tanfolyam felépítése:

* Ászana (testgyakorlás) - a Surya Namaskar gyakorlatsor és alapszintű nyújtó és erősítő, a gerinc és a test egészségét befolyásoló jógagyakorlatok hatásainak és helyes kivitelezésének megismerése

* Légzés - A légző gyakorlatok elméletének megismerése és helyes légzés elsajátítása

* Relaxáció – a test teljes ellazításának elmélete és gyakorlati megtapasztalása

* Táplálkozás – egészséges, jógikus táplálkozási ismeretek

* Meditáció – elméleti és gyakorlati ismeretek

* Stressz kezelési ismeretek a jóga segítségével

* Jógafilozófia elméleti alapismeretei (Mi a jóga, jóga céljai és típusai, karma törvénye, Jógát segítő és szabályozó elvek)

* Otthoni gyakorlás előkészítése

 

A tanfolyamok indulásának időpontját ide kattintva érheted el.

 

bottom of page