top of page

Cellulitmasszázs

Feszesebb, simább, szebb bőr a kritikus területeken

 

A cellulit (narancsbőr) nem más, mint lerakódott méreganyagokkal teli zsírsejt, amely a test bizonyos részein (elsődlegesen comb, fenék) alakul ki. A cellulit kialakulásában meghatározó az életmód, a helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, sok ülőmunka, stressz, kevés folyadékbevitel.

 

A cellulit elleni küzdelem a kiváltó okok sokfélesége miatt, sok összetevőből áll. A felhalmozódott méreganyagok kiürülését célszerű méregtelenítő kúrákkal, elősegíteni, valamint a további méreganyag felhalmozódást szükséges megakadályozni megfelelő életvitellel,  táplálkozással, testmozgással, folyadékfogyasztással (ezekről részletesen itt olvashatsz: http://eljharmoniaban.blogspot.hu/2015/04/tavaszi-megujulas-meregtelenites-az_18.html).

 

A cellulit masszázs hatékonyan segít a cellulit eltüntetésében, szebbé, feszesebbé teszi a bőrt. A megfelelő életvitellel és a cellulit masszázzsal jelentősen javítható a cellulitiszes állapot. A cellulit masszázs elősegíti a felhalmozódott méreganyagok kioldását, és a salakanyagok kiürülését a szervezetből. A masszázs serkenti a vérkeringést és segít az anyagcsere folyamatok felpörgetésében.

 

A kezeléshez a Weleda narancsbőrre kifejlesztett speciális bio cellulit elleni olaját használjuk. Ennek az olajnak az alapja kézzel szedett bio-dinamikusan termelt nyírfalevelek kivonata, melynek keringés fokozó és feszesítő hatását hatékonyabbá teszi a rozmaring. A jojoba olaj hidratálja a bőrt, a búzacsíra és barackmag olaja regenerálja, vitalizálja a bőrt a kezelt felületen. Így az összetevők együttesen táplálják a  bőrt és a mélyebb rétegekben is kifejtik jótékony hatásukat.  A weleda magas minőségű tiszta, bio cellulit olaja segít a naracsbőr eltüntetésében és közben a szervezetbe nem juttat be további kemikáliákat, vegyszereket, nem halmoz fel további mérgeket.

 

A masszázs menete: Előkészítés, vérkeringés fokozása és a test radírozása testkefe segítségével. Majd kézi masszázzsal intenzív, erőteljesebb mozdulatok (dörzsölés, simítás, gyúrás, ütögetés) alkalmazása a vér- és nyirokkeringés fokozására, a méreganyagok kiürülésének elősegítésére, speciális cellulit elleni masszázsolajjal a problémás területeken (comb, fenék).

 

A masszázs időtartama 40 perc.

 

Masszázs árakat az áraink menüpont alatt találod.

 

A masszázs tevékenység 2016. augusztustól megszűnt.

 

Bejelentkezés:

Purusa Sukta Das (Bakos Péter) 06 30 725 7541

eljharmoniaban@gmail.com

www.eljharmoniaban.hu

www.facebook.com/eljharmoniaban

bottom of page