top of page

I'm a title. Click here to edit me

Jóga Elvonulás

Tél, nyugalom, gyönyörű természeti környezet, évzárás, évindítás

Tapasztald meg a testi-lelki egyensúly állapotát és kerülj közelebb Önmagadhoz!

 

A karácsonyi ünnepek, a megannyi feladat, a kiadós étkezések és az év végi hajtás után itt a lehetőség, hogy elvonulj kicsit a világtól és tudj befelé figyelni, feltöltődni és a céljaidra fókuszálni. 

A karácsonyi hajtás, a stressz, a felborult napirend a legtöbb embert kimeríti, a karácsonyi étkezések a legtöbb szervezetet túlterhelik. Ennek eredményeképpen többen kimerültséget tapasztalnak az ünnepek után, sokak immunrendszere legyengül, és január-februárban betegek lesznek. Amennyiben tudatosan odafigyelsz a szervezetedre, megfelelő életmóddal, táplálkozással, testmozgással gyorsan helyreállíthatod szervezeted egyensúlyát.

Az év eleje nem csak arra ideális, hogy segítsd a szervezeted egyensúlyát helyreállítani. Az év elején sokan elméláznak az elmúlt év történésein és az elkövetkezendő időszakon. Sok ember ilyenkor fogadalmakat tesz arra, hogy valamit másképpen csinál majd az életében, de az esetek többségében sajnos ezek a fogadalmak nem tartanak ki a következő év végéig. 

Egy új év új lehetőségeket hordoz. Amennyiben igazán tudatosan kezdesz neki az évindításnak, akkor csodákat tapasztalhatsz. Az elvonuláson támogatást kapsz a 2018-as év lezárásához, a céljaid átgondolásához és sorra vesszük a szükséges lépéseket ahhoz, hogy 2019-es éved egy boldogabb, sikeresebb év legyen.

 

Az elvonuláson elsajátíthatod a sikeres életmódváltás alapjait, megtapasztalhatod a jógaéletmódot, a jógagyakorlatok csodás hatásait, a meditációt, az egészséges ételeket és egy pozitív gondolkodású csapat része lehetsz. 

 

Kikapcsolódás, feltöltődés, jó hangulat, kitűnő programok

 

Évindító Jóga Elvonulás

2019. január 25-27.  (péntek - szombat - vasárnap)

 

 

Tavaszi Újjászületés  Jóga Elvonulás

2019. április 5-6-7.  (péntek - szombat - vasárnap)

 

KIKET VÁRUNK

Az elvonulásra elsősorban olyan jógázókat várunk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból, felfrissülni és megtapasztalni a jógikus életmódot. A jógatábor lehetőséget ad kipróbálni a kora reggeli meditációt és jógagyakorlást, megismerni, hogyan készíthetsz ízletes , egészséges ételeket egyszerűen, melyek segítik a test tisztulását.  Az elvonulás alatt segítséget kapsz az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.

bottom of page