Nyári Jóga Elvonulás - pihenés, jóga, közösség 

Napsütés, csodás természeti környezet a Gyógynövények Völgyében

pihenés, jóga, meditáció, önismeret, egészséges ételek

 

Egy életre szóló nyaralási élményben lehet részed:) Élvezd a csodás természetet, a szép és békés tájakat. Pihend ki Magad távol a világ zajától, a friss levegőn és élvezd a jóga csodás hatásait. A  jógafoglalkozások mellett, egy jó hangulatú közösség, jóga és életmód előadások, beszélgetés, gyógynövényes termékek készítése és egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád

Az idei elvonulás fő témája a test és lélek, a testi-lelki egészség megőrzése. Ismereteket szerezhetsz az önvalóról, a lélekről, karmáról, az élet céljáról, önismeretről, az ájurvédáról, az egyéni ájurvédikus alkatodról, az egészségmegőrzés személyre szabott, legősibb praktikáiról és az önismeret és az asztrológia kapcsolatáról.

IMG_20200903_130956.jpg
IMG_20190809_173947.jpg

Nyári Jóga Elvonulás 

Nyugalom, nyaralás, feltöltődés a Gyógynövények Völgyében jógával, meditációval, kirándulással a Keszthelyi hegységbe és egészséges (100%-ban bio) vegetáriánus ételekkel.

OKTATÓK

Vitai Kati, Purusa Sukta Das

Maurer Márk asztrológus

IDŐPONT

2022. július 23 - 28.  (szombat-csütörtök) 6 nap

KIKET VÁRUNK

A jógatáborba teljesen kezdő jógázókat és haladó jógázókat is várunk, akik szeretik a természetet és szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból és feltöltődni energiával. A jógatábor lehetőséget ad a megújulásra, hogy természetes környezetben, friss levegőn a jóga gyakorlatok és a meditáció segítségével megtapasztald a harmóniát, közelebb kerülj belső lényedhez.

PROGRAMOK

(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érezed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))

- Kikapcsolódás, pihenés, kirándulás, séta
- Reggeli Jógagyakorlás és délutáni jógagyakorlás 
- Relaxáció

- Meditáció
- Spirituális és egészséges életmód előadások, beszélgetések

- Kirándulás a Keszthelyi hegységben

- Közös mantrameditáció (bhajan, kirtan)

- Egészséges, vegetáriánus, bio ételek, közös főzés

- Masszázs igénybevétele - előzetes jelentkezés alapján

- Személyre szabott asztrológiai elemzés - igény alapján 
- Opcionális: gyógynövényismeret, krémek, szappanok készítése, strand, termálfürdő, szauna, wellness

ÉTKEZÉS

Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely a táborban is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is. Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

 

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmentes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

 

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítését is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

 

OKTATÓK

Vitai Katalin jógaoktató

Purusa Sukta Das  meditációs oktató, hatha jógaoktató, masszőr

Maurer Márk asztrológus

 

HELYSZÍN
Csodálatos, csendes természeti környezetben, a Balatontól nem messze, Kehidakustány szomszédságában leszünk Zalaszentlászlón a Gyógynövények Völgyében, ami egy biogazdálkodás.

 

A Vendégház egy szép új építésű hely és biztosít a nyugalmadhoz, pihenésedhez szükséges minden körülményt, kényelmes, igényesen berendezett szobáival.( Elhelyezés 2, 3, 4 és 5 ágyas szobákban. 

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

A tábor maximális létszáma: 12 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)

Jelentkezni a részvételi díj  befizetésével tudsz.

A teljes részvételi díj 2022. május 31-ig fizetve 88 000 Ft. Amennyiben még marad szabad hely május 31. után fizetve 94 000 Ft. SZÉP kártyával fizetve plusz 4000 Ft

A díj tartalmazza a szállást, a vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazásköltségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden évben most is egyeztetjük az autókat.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és már tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

 

Lemondási feltételek

Lemondást kizárólag e-mailben, írásban tudunk elfogadni.

90 nappal a kezdés előtti lemondás esetén a részvételi díj 90 %-a visszajár,  10% sztornó költség.

60-90 nap között  a részvételi díj 60%-a jár vissza.

60 napon belüli lemondás esetén, szervezési okokból nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat/előleget.

 

Amennyiben ilyen esetben küldesz valaki mást Magad helyett -  aki korábban még nem jelentkezett az elvonulásra - és befizeti a teljes részvételi díjat, akkor visszatérítjük részedre a részvételi díjat.