top of page
IMG_20210705_180914.jpg
233590711_3947699955356250_6796050473380757305_n.jpg
17311053_1137939019665705_2145305070640511278_o.jpg

Nyári Jóga Elvonulás - pihenés, jóga, közösség 

Napsütés, csodás panoráma, gyönyörű erdők a Mátrában

pihenés, túrázás, jóga, meditáció, önismeret, egészséges ételek

 

Egy életre szóló nyaralási élményben lehet részed:) Élvezd a csodás természetet, a szép és békés tájakat. Kerülj közelebb önamgadhoz és keltsd életre a tested és a lelked. 

Pihend ki Magad távol a világ zajától, a friss levegőn, élvezd ahogy a tested megfiatalodik, felszabadul, az elméd elmerül a béke csendjében és egyfajta könnyedséget érzel. 

A  jógafoglalkozások mellett, kirándulások, egy jó hangulatú közösség, jóga és életmód előadások és egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád.

Az elvonulás fő témája a test és lélek. Kkapcsolódás Önmagaddal, a természettel, az emberekkel 

Az elvonuláson támpontokat kapsz ahhoz, hogy  testileg és lelkileg egészséges és kiegyensúlyozott legyél.

IMG_20210705_180912.jpg
IMG_20190809_173947.jpg

Nyári Jóga Elvonulás 

Nyugalom, nyaralás, feltöltődés Galyatetőn jógával, meditációval, kirándulásokkal és 100 %-ban bio, egészséges, vegetáriánus ételekkel.

OKTATÓK

Vitai Kati

Purusa Sukta Das

IDŐPONT

2024.  július 27 - 30.  (szombat - kedd) 

KIKET VÁRUNK

Az elvonulásra teljesen kezdő jógázókat és haladó jógázókat is várunk, akik szeretik a természetet és szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból és feltöltődni energiával.

 

Az elvonulás lehetőséget ad a megújulásra, megfiatalodásra, a harmónia megtapasztalására.

PROGRAMOK

(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érzed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))

- Kikapcsolódás, pihenés, séta

- Jógagyakorlás
- Relaxáció

- Meditáció

- Kirándulások a Mátra meseszép erdeiben - közepes, könnyű túrák, rövidebb emelkedőkkel, jól jelzett turistautakon

- Spirituális és egészséges életmód előadások, beszélgetések

- Egészséges, vegetáriánus, bio ételek, közös főzés

- Csillagles - éjszakai égbolt szemlélés profi csillagvizsgálókkal

ÉTKEZÉS

Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely az elvonuláson is hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is. Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

 

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmentes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

 

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítését is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

 

OKTATÓK

Vitai Katalin jóga, meditációs és ájurvéda oktató, ájurvéda életmódtanácsadó

Purusa Sukta Das  meditációs oktató, hatha jógaoktató,

HELYSZÍN
Csodálatos, csendes természeti környezetben, a Mátra egyik legszebb panorámájú helyén, Galyatetőn leszünk a Timber Hill House apartmanházban. 

A Vendégház egy szép, igényes, új építésű hely és biztosít a nyugalmadhoz, pihenésedhez szükséges minden körülményt, kényelmes, igényesen berendezett szobáival.( Elhelyezés 2, 3 ágyas szobákban. 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

A tábor maximális létszáma: 10 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)

Jelentkezni a részvételi díj  befizetésével tudsz.

A teljes részvételi díj 2024. május 15-ig fizetve 96 000 Ft.

 

Amennyiben még marad szabad hely május 15. után fizetve 108 000 Ft.

 

SZÉP kártyával fizetve plusz 5 500 Ft

A díj tartalmazza a szállást, a vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazásköltségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden évben most is egyeztetjük az autókat.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és már tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

 

A díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.  Amennyiben küldesz Magad helyett valakit, akkor természetesen áttesszük más nevére a jelentkezést. 

Sajnos betegen nem tudsz részt venni a Jóga Elvonuláson, a többiek egészségének védelmében. Ilyenkor is küldhetsz Magad helyett valakit. 

bottom of page