Nyári Jóga Elvonulás - pihenés, jóga, közösség 

Napsütés, csodás természeti környezet a Gyógynövények Völgyében

pihenés, jóga, meditáció, önismeret, egészséges ételek

 

Élvezd a csodás természtet, a szép és békés tájakat. Pihend ki Magad távol a világ zajától, a friss levegőn és élvezd a jóga csodás hatásait. A  jógafoglalkozások mellett, egy jó hangulatú közösség, jóga és életmód előadások, beszélgetés és egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád

 

IDŐPONT:

2020. július 25 - 30.  (szombat-csütörtök) 6 nap

Az Őszi Jóga Elvonulás 2020. október 11-12-13.

a részleteken ide kattintva olvashatod

 

KIKET VÁRUNK

A jógatáborba teljesen kezdő jógázókat és haladó jógázókat is várunk, akik szeretik a természetet és szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból és feltöltődni energiával. A jógatábor lehetőséget ad a megújulásra, hogy természetes környezetben, friss levegőn a jóga gyakorlatok és a meditáció segítségével megtapasztald a harmóniát, közelebb kerülj belső lényedhez.

 

A jógatábor ideje alatt csodás tájakat barangolhatsz be és segítséget kapsz az önismerethez, az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.

 

PROGRAMOK

(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érezed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))

 

- Kikapcsolódás, pihenés, kirándulás, séta
- Reggeli Jógagyakorlás és délutáni jógagyakorlás 
- Relaxáció

- Meditáció
- Spirituális és egészséges életmód előadások, beszélgetések

- Közös mantrameditáció (bhajan, kirtan)

- Egészséges, vegetáriánus, bio ételek, közös főzés
- Opcionális: gyógynövényismeret, krémek, szappanok készítése, strand, termálfürdő, szauna, welness, masszázsok

ÉTKEZÉS

Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely a táborban is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is. Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

 

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmetnes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

 

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítését is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

 

OKTATÓK

Vitai Katalin és Purusa Sukta Das

 

HELYSZÍN
Csodálatos, csendes természeti környezetben, a Balatontól nem messze, Kehidakustány szomszédságában leszünk Zalaszentlászlón a Gyógynövények Völgyében, ami egy biogazdálkodás.

 

A Vendégház egy szép új építésű hely és biztosít a nyugalmadhoz, pihenésedhez szükséges minden körülményt, kényelmes, igényesen berendezett szobáival.( Elhelyezés 2, 3, 4 és 5 ágyas szobákban. 

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

A tábor maximális létszáma: 12 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)

Jelentkezni a részvételi díj  befizetésével tudsz.

A teljes részvételi díj 2020. május 10-ig fizetve 79 000 Ft. Amennyiben még marad szabad hely május 10. után fizetve 85 000 Ft.

A díj tartalmazza a szállást, a vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazásköltségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden évben most is egyeztetjük az autókat.

 

Sok szeretettel várunk minden kezdő és már tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

 

Lemondási feltételek

Lemondást kizárólag e-mailben, írásban tudunk elfogadni.

90 nappal a kezdés előtti lemondás esetén a részvételi díj 90 %-a visszajár,  10% sztornó költség.

30-90 nap között  a részvételi díj 60%-a jár vissza.

30 napon belüli lemondás esetén, szervezési okokból nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat/előleget.

 

Amennyiben ilyen esetben küldesz valaki mást Magad helyett -  aki korábban még nem jelentkezett az elvonulásra - és befizeti a teljes részvételi díjat, akkor visszatérítjük részedre a részvételi díjat.

 

Jelentkezés és további információ:

telefon: 06 30 343 6429

e-mail: eljharmoniaban@gmail.com

www.eljharmoniaban.hu

www.facebook.com/eljharmoniaban

 

© 2013 by Élj harmóniában