top of page

Nyári Jóga Elvonulás - pihenés, jóga, közösség 

Napsütés, csodás természeti környezet a Gyógynövények Völgyében

pihenés, jóga, meditáció, önismeret, egészséges ételek

 

Egy életre szóló nyaralási élményben lehet részed:) Élvezd a csodás természetet, a szép és békés tájakat.

 

Pihend ki Magad távol a világ zajától, a friss levegőn és élvezd a jóga csodás hatásait.
A  jógafoglalkozások mellett, egy jó hangulatú közösség, jóga és életmód előadások, beszélgetés, gyógynövényes termékek készítése és egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád.

Az idei elvonulás fő témája a test és lélek, a testi-lelki egészség megőrzése. Kapj teljesebb képet a saját testi-lelki egészségedről, egyéni alkatodról, ismerd meg milyen életmódbeli, táplálkozásbeli, sportolási, egészség megőrzési szokásokkal tudsz legtöbbet tenni a kiegyensúlyozottságodért.

Ezen az elvonuláson meg fogod érteni, hogyan működik a tested és mi szükséges ahhoz, hogy testileg és lelkileg egészséges és kiegyensúlyozott legyél.

IMG_20200903_130956.jpg
IMG_20190809_173947.jpg

Nyári Jóga Elvonulás 

Nyugalom, nyaralás, feltöltődés a Gyógynövények Völgyében jógával, meditációval, kirándulással a Keszthelyi hegységbe és egészséges (100%-ban bio) vegetáriánus ételekkel.

OKTATÓK

Vitai Kati

Purusa Sukta Das

IDŐPONT

2022. július 24 - 28.  (vasárnap-csütörtök) 

KIKET VÁRUNK

A jógatáborba teljesen kezdő jógázókat és haladó jógázókat is várunk, akik szeretik a természetet és szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból és feltöltődni energiával. A jógatábor lehetőséget ad a megújulásra, hogy természetes környezetben, friss levegőn, egészséges ételekkel, jóga gyakorlatokkal és meditáció segítségével megtapasztald a harmóniát, közelebb kerülj belső lényedhez.

PROGRAMOK

(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érzed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))

- Kikapcsolódás, pihenés, kirándulás, séta
- Reggeli Jógagyakorlás és délutáni jógagyakorlás 
- Relaxáció

- Meditáció
- Spirituális és egészséges életmód előadások, beszélgetések

- Kirándulás a Keszthelyi hegységben

- Közös mantrameditáció (bhajan, kirtan)

- Egészséges, vegetáriánus, bio ételek, közös főzés

- Masszázs igénybevétele - előzetes jelentkezés alapján

- Opcionális: gyógynövényismeret, krémek, szappanok készítése, strand, termálfürdő, szauna, wellness

ÉTKEZÉS

Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely a táborban is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is. Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

 

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmentes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

 

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítését is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

 

OKTATÓK

Vitai Katalin jógaoktató

Purusa Sukta Das  meditációs oktató, hatha jógaoktató, masszőr

HELYSZÍN
Csodálatos, csendes természeti környezetben, a Balatontól nem messze, Kehidakustány szomszédságában leszünk Zalaszentlászlón a Gyógynövények Völgyében, ami egy biogazdálkodás.

 

A Vendégház egy szép új építésű hely és biztosít a nyugalmadhoz, pihenésedhez szükséges minden körülményt, kényelmes, igényesen berendezett szobáival.( Elhelyezés 2, 3, 4 és 5 ágyas szobákban. 

 

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

A tábor maximális létszáma: 12 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)

Jelentkezni a részvételi díj  befizetésével tudsz.

A teljes részvételi díj 2022. május 15-ig fizetve 98 000 Ft. Amennyiben még marad szabad hely május 31. után fizetve 110 000 Ft. SZÉP kártyával fizetve plusz 4 500 Ft

A díj tartalmazza a szállást, a vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazásköltségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden évben most is egyeztetjük az autókat.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és már tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

 

Lemondási feltételek

Lemondást kizárólag e-mailben, írásban tudunk elfogadni.

90 nappal a kezdés előtti lemondás esetén a részvételi díj 90 %-a visszajár,  10% sztornó költség.

60-90 nap között  a részvételi díj 60%-a jár vissza.

60 napon belüli lemondás esetén, szervezési okokból nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat/előleget.

 

Amennyiben ilyen esetben küldesz valaki mást Magad helyett -  aki korábban még nem jelentkezett az elvonulásra - és befizeti a teljes részvételi díjat, akkor visszatérítjük részedre a részvételi díjat.

bottom of page