top of page
joga_2_ford_0276_kicsi.jpg

Core Jóga Workshop

Core izomzat erősítő jóga workshop légzőgyakorlatokkal

A core izmok, leegyszerűsítve, a hasüreget körülvevő izmok, melyek a törzset stabilizálják: rögzítik a medencét és a bordakosarat, miközben a kart és/vagy a lábat mozgatjuk. A testtartás alapvetően a medence és az ahhoz képest elhelyezkedő bordakosár helyzetétől függ – a core izmok optimális működése szükséges a helyes testtartáshoz.

 

A workshop során a rövid rávezető és alapgyakorlatokat követően rátérünk a haladóbb, összetettebb gyakorlatokra, melyek alkalmazásával megerősíthetők a core izmok; valamint folyamatosan tudatosítjuk a helyes légzést, amely alapvető fontosságú a gyakorlás közben. Ennek következtében – többek között – tónusba kerülnek a has és a medence izmai, javul a testtartásunk, valamint a hasűri szervek vérellátása és egészségi állapota, hatékonyabbá válik az emésztés és a légzés.

 

Azon résztvevők jelentkezését várjuk, akik már legalább egy éve rendszeresen jógáznak, mert bizonyos alapászanák és légzések ismerete elengedhetetlenül szükséges a tervezett gyakorlatok sikeres és biztonságos végrehajtásához.

Szeretettel várok minden olyan jógázót, aki legalább 1 éves gyakorol.

 

OKTATÓ: Ozorák Zsuzska

IDŐPONT: 2020. június 20. szombat 10:00-13:00

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges és a regisztráció véglegesítése a workshop díjának befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

A díj legkésőbb a workshop előtt 1 héttel fizetve: 5 500 Ft..

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 6 500 Ft.

Amennyiben a képzésre nem tudsz eljönni, egy későbbi alkalommal a kimaradt alkalmat pótolhatod. A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Jelentkezés és információ:

telefon: 30 343 6429
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.com/eljharmoniaban

www.eljharmoniaban.hu

bottom of page