top of page
Soaps & Candle

Ájurvédikus Napi rutin

A 2 napos hétvégi jóga tanfolyam lehetőséget ad, hogy elsajátítsd a jóga alapjait és előkészülj az otthoni jógagyakorlásra is.

 

Élj boldogan, kiegyensúlyozottan és legyen a tested erősebb, rugalmasabb, egészségesebb A kezdő jógatanfolyamon elsajátíthatod a jóga filozófiai alapjait, bepillantást nyerhetsz a jóga több aspektusába, megtanulhatod a jóga testgyakorlatait és azoknak az egészségre gyakorolt hatását. A jógagyakorlatok által javul a keringés, az emésztési funkciók, erősödik a test, megelőzhetőek a gerincbetegségek, hátfájás és segítséget nyújt a stressz kezelésben is, koncentráció javításában is. A hétvégi jógatanfolyam lehetőséget kínál az életmódváltásra is!

A  tanfolyam felépítése

 

* Ászana (testgyakorlás) - a Surya Namaskar gyakorlatsor és alapszintű nyújtó és erősítő, a gerinc és a test egészségét befolyásoló jógagyakorlatok hatásainak és helyes kivitelezésének megismerése
* Légzés - A légző gyakorlatok elméletének megismerése és helyes légzés elsajátítása
* Relaxáció – a test teljes ellazításának elmélete és gyakorlati megtapasztalása
* Táplálkozás – egészséges, jógikus táplálkozási ismeretek
* Meditáció – elméleti és gyakorlati ismeretek
* Stressz kezelési ismeretek a jóga segítségével
* Jógafilozófia elméleti alapismeretei (Mi a jóga, jóga céljai és típusai, karma törvénye, Jógát segítő és szabályozó elvek)
* Otthoni gyakorlás előkészítése

 

Az oktatás általában kis létszámú csoportokban zajlik, amely garantálja számodra a személyre szabott figyelmet. A tanfolyamhoz jegyzetet és az otthoni gyakorláshoz minta gyakorlatsort is adunk.

 

oktató: Vitai Katalin és Purusa Sukta Das

 

2 napos Hétvégi Kezdő Jógatanfolyamok indulnak:

2021. január 16-17. szombat-vasárnap 09:00-16:00

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

Előzetes regisztráció szükséges és a regisztráció véglegesítése a tanfolyam díjának befizetésével történik. A létszámot a regisztrációk sorrendjében töltjük fel.

 

A díj legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 1 héttel fizetve: 28 000 Ft.

Ezt követően, amennyiben marad szabad hely,a díj: 30 000 Ft.

 

Amennyiben a képzésre vagy egy részére nem tudsz eljönni, későbbi ugyanolyan képzésen az elmaradt alkalmakat pótolhatod.

A befizetett előleget, részvételi díjat csak a tanfolyam elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni!

 

Minden Kezdő jógatanfolyamot végzettünknek 40% kedvezményt biztosítunk az első 10 alkalmas, teljes árú bérlete árából, amennyiben a tanfolyam utolsó óráján vásárolja meg a 10 alkalmas bérletet.

bottom of page