top of page

Szeretettel köszöntünk az Élj harmóniában Jógastúdió oldalán minden új érdeklődőt és tapasztalt gyakorlót​.

Ebben a rohanó világban egyre fontosabb szerepet kap az emberek életében a  harmónia helyreállítása  és ehhez kiváló segítséget jelent a jóga, a meditáció, a jóga életmód, a légzés, a helyes testgyakorlás és a pozitív gondolkodás. Mi nem csak jógát oktatunk, mi segítünk jobbá tenni az életed, megváltoztatni az életmódodat és a gondolkodásodat.

Az Élj harmóniában Jógastúdióban, családias hangulatban a város szívében, mégis csendes, nyugodt, igényes helyen, egyéni magánórákkal, életmód tanácsadással és kiscsoportos foglalkozásokkal, tanfolyamokkal, személyre szabott figyelemmel, minőségi oktatással várunk szeretettel.

Képzéseinkkel széles skáláját kínáljuk a jóga és meditációs  foglalkozásoknak, életmódtanfolyamoknak, melyek lehetővé teszik, hogy a testi-lelki egyensúlyhoz vezető utat megismerd. 

Miért az Élj harmóniában Jógastúdió? 10 jó ok >>

TÖRTÉNETÜNK

Az Élj harmóniában Jógastúdió abból a vágyból született, hogy terjesszük a jóga csodáját, megosszuk másokkal a tudásunkat, a tapasztalatainkat, a szenvedélyünket. Szeretnénk segíteni az embereknek  fejleszteni a tudatosságukat, terjeszteni az egészséges életmódot, a helyes táplálkozást, a spiritualitást, a harmónia megtapasztalását és ezáltal jobbá tenni mások életét.

A jógát nem csak mint testmozgást éljük meg, de az egészségmegőrzés, a tudatosság, a táplálkozás és a lelki gyakorlatokat is részét képezik az életünknek.

Purusa 14 éves kora óta meditál és foglalkozik a jógával. 16 évet élt szerzetesként ashramokban,  ahol tanulmányozta a jóga szentírásait, elmélyítette tudását, gyakorlatait.  Én (Kati) 15 éves nagyvállalati menedzser múlttal a hátam mögött, ismerve a modern életforma minden kedvezőtlen hatását,  2002-ben kezdtem el foglalkozni a jógával.

Folyamatosan képezzük, fejlesztjük magukat, mind a tradícionális jógagyakorlás, a védikus tudományok és az ájruvéda területén, mind a modern mozgásterápiák tekintetében.

2011-ben házasodtunk össze és azóta is együtt élünk:) Társak vagyunk, nem csak a jóga ismereteinek átadásában, az emberek segítésében, de társak a hétköznapokban és a lelki gyakorlatainkban és a fejlődésben, tanulásban is. 

Úgy érezzük, a rohanó élet mellett az embereknek nagy szükségük van egy kis nyugalomra, ahol feltöltődhetnek, ahol közelebb kerülhetnek önmagukhoz. Azt is látjuk, hogy a sok boldogtalan ember, a sok stressz és az egészségügyi problémák hátterében, a megfelelő tudás hiánya áll, ezért fontosnak tartjuk, legyen egy hely, ahol az emberek tudást kapnak a boldog, egészséges és feszültségektől mentes élethez. 

Ez az Élj harmóniában Jógastúdió.

Tapasztalatból tudjuk, a harmónia megtapasztalásához nem elég a fizikai testtel foglalkozni, fontos szellemi, érzelmi és lelki szinten is rendben lenni magunkkal. A test és az elme szoros egységet képeznek. Az Élj harmóniában Jógastúdió olyan hely, ahol segítünk az egészség és harmónia megtapasztalásában azáltal, hogy foglalkozunk a test, elme, lélek összhangjával. 

Célunk felhasználni tapasztalatainkat, elméleti és gyakorlati tudásunkat, hogy inspiráljunk, támogassunk mindenkit a testi-lelki  harmónia elérésében.

Amikor a jógát beépíted az életedbe, akkor igazi csodát tapasztalhatsz:) Persze már önmagában, ha kizárólag mozgásformaként használod, az is nagyon nagy segítséget jelent a fizikai test egészségének és az elme békéjének elérésében.

​​Látogass el hozzánk, tapasztald meg személyesen az Élj harmóniában Jógastúdió hangulatát, gyere és érezd jól magad, kerülj kapcsolatba önmagaddal és légy kiegyensúlyozott.

Sok szeretettel és friss bioteákkal várunk:)

​Kati és Purusa 

_MG_3704.jpg
Vitai Kati jóga oktató, egészség, harmónia, élj harmóniában

Szerintem a jóga az egyik legjobb dolog, ami egy ember életében történhet... A jóga és az ájurvéda  boldogságot, egészséget, harmóniát visz az emberek életébe. A jóga tudatosság a jógamatracon és azon túl is. 

bővebben >

MIÉRT AZ ÉLJ HARMÓNIÁBAN JÓGASTÚDIÓ? 10 JÓ OK
 1. Több mint 20 éve foglalkozunk jógával. A jóga ősi, tradicionális, hiteles tudása alapján élünk és ezt is tanítjuk. 
   

 2. Mi nem csak jógagyakorlatokat oktatunk, hanem segítünk tudatosabbá, jobbá tenni az életed, megváltoztatni az életmódodat, gondolkodásodat. Az évek alatt több mint 450 tanfolyamot tartottunk, több ezer embernek segítettünk az egészséges, boldog, harmonikus élet megtapasztalásában.
   

 3. A jógagyakorlatoknál nem csak „tornázunk”, de érthetően megtanítjuk, elmagyarázzuk mit, miért, hogyan csinálj úgy, hogy ne árts a testednek és elsajátíthatod milyen hatásokra számíthatsz egy-egy jógapóz kivitelezésével.
   

 4. A minőségi oktatásra helyezzük a hangsúlyt, ezért egyéni foglakozásokat tartunk és kisebb létszámú csoportokkal dolgozunk. Személyes figyelmet szentelünk neked, megnézzük élőben, hogy  jól csinálod-e a gyakorlatokat.
   

 5. Az egyéni és a csoportos foglalkozásokon is személyre szabottan oktatunk, figyelembe vesszük a jelen lévők egyéni egészségügyi és mentális állapotát, szükségleteit - nincs két egyfoma jógaóránk:).
   

 6. Rendszeresen képezzük magunkat, hogy magas szakmai színvonalon tudjunk oktatni.
   

 7. Családias a hangulat, nálunk nem kell minden alkalommal bejelentkezned, névről ismerünk mindenkit.
   

 8. A jógastúdió nem egy pincében van, hanem a diplomata negyedben, jól megközelíthető helyen, bérlünk egy emeleti, világos, tágas lakást és nagyfokú tisztasággal várunk mindig.
   

 9. A jógastúdió teljes körűen felszerelt, kiváló minőségű, tiszta eszközök állnak rendelkezésedre (jógamatrac, meditációs ülőpárna, jóga hengerpárna, jógablokk, fatégla, heveder, meditációs lánc, takaró).
   

 10. Ingyenesen elérhetővé tesszük a tudásunkat a Facebook oldalunkon és az Élj harmóniában blogon. 
   

+1 ok  Nálunk szinte mindig találsz parkolót:)

Mi a jóga bevált, tradícionáls dolgait oktatjuk hiteles forrásból és saját megvalósítással rendelkezünk. Ne kísérletezz Magadon, válaszd azt, ami több ezer éve bizonyítottan, azóta is sikeresen működik.  

Anchor 1
_MG_3704.jpg

A boldogság és harmónia elérhető bárki számára. Célunk segíteni, támogatni mindenkit a kiegyensúlyozott, boldog élet megtapasztalásában.

bottom of page