Amit az Élj harmóniában Jógastúdióról tudni kell

 

Küldetésünk

 

A boldogság és harmónia elérhető bárki számára. Célunk segíteni, támogatni mindenkit a kiegyensúlyozott, boldog élet megtapasztalásában. A jóga és az ájurvéda képes az életedet jobbá tenni – mi megmutatjuk hogyan!

 

Miért az Élj harmóniában Jógastúdió? 10 jó ok

 

  1. Több mint 20 éve foglalkozunk jógával. A jóga ősi, tradicionális, hiteles tudása alapján élünk és ezt is tanítjuk. 

  2. Mi nem csak jógagyakorlatokat oktatunk, hanem segítünk tudatosabbá, jobbá tenni az életed, megváltoztatni az életmódodat, gondolkodásodat. Az évek alatt több mint 450 tanfolyamot tartottunk, több ezer embernek segítettünk az egészséges, boldog, harmonikus élet megtapasztalásában.

  3. A jógagyakorlatoknál nem csak „tornázunk”, de érthetően megtanítjuk, elmagyarázzuk mit, miért, hogyan csinálj úgy, hogy ne árts a testednek és elsajátíthatod milyen hatásokra számíthatsz egy-egy jógapóz kivitelezésével. . 

  4. A minőségi oktatásra helyezzük a hangsúlyt, ezért kisebb létszámú csoportokkal dolgozunk és személyes figyelmet szentelünk neked, megnézzük élőben, hogy  jól csinálod-e a gyakorlatokat.

  5. Az egyéni és a csoportos foglalkozásokon is személyre szabottan oktatunk, figyelembe vesszük a jelen lévők egyéni egészségügyi és mentális állapotát, szükségleteit - nincs két egyfoma jógaóránk:).

  6. Rendszeresen képezzük magunkat, hogy magas szakmai színvonalon tudjunk oktatni.

  7. Családias a hangulat, nálunk nem kell minden alkalommal bejelentkezned, névről ismerünk mindenkit.

  8. A jógastúdió nem egy pincében van, hanem a diplomata negyedben, jól megközelíthető helyen, bérlünk egy emeleti, világos, tágas lakást és nagyfokú tisztasággal várunk mindig.

  9. A jógastúdió teljes körűen felszerelt, kiváló minőségű, tiszta eszközök állnak rendelkezésedre (jógamatrac, meditációs ülőpárna, jóga hengerpárna, jógablokk, fatégla, heveder, meditációs lánc, takaró).

  10. Ingyenesen elérhetővé tesszük a tudásunkat a Facebbok oldalunkon és az Élj harmóniában blogon.

 

+1 ok  Nálunk szinte mindig találsz parkolót:)

 

Mi a jóga bevált, tradícionáls dolgait oktatjuk hiteles forrásból és saját megvalósítással rendelkezünk. Ne kísérletezz Magadon, válaszd azt, ami több ezer éve bizonyítottan, azóta is sikeresen működik.  

 

Élj harmóniában Jógastúdió

Budapest belvárosában, az Andrássy út szomszédságában, mégis csendes, nyugodt, igényes helyen szeretettel várunk családias hangulatú jógastúdiónkban. 2 teljes körűen felszerelt jógatermünkben párhuzamosan tartunk foglalkozásokat, tanfolyamokat. Fontosnak tartjuk a minőségi oktatást, ezért kis létszámú csoportokkal dolgozunk annak érdekében, hogy mindenkire személyre szabottan tudjunk figyelni.

 

Több évtizedes jógatapasztalattal rendelkezünk és folyamatosan fejlesztjük saját gyakorlásunkat és képezzük magunkat  mind a tradícionális jógagyakorlás és a jógafilozóifa terén, mind a modern mozgásterápiák tekintetében. Célunk felhasználni tapasztalatainkat, elméleti és gyakorlati tudásunkat, hogy inspiráljunk, támogassunk mindenkit a testi-lelki  harmónia elérésében.

 

15 év menedzser múlt után saját tapasztalatból tudom, hogy a jóga gyógyír a modern kori problémákra és tudom, hogyan segít megszabadulni a feszültségektől, stressztől és hogyan lehet fejleszteni a jóga által a tudásunkat, tudatosságunkat, testi-lelki egészségünket. Amikor a jógát beépítjük az életünkbe, akkor igazi csodát tapasztalhatunk:) Persze már önmagában. ha kizárólag mozgásformaként használjuk, az is nagyon nagy segítséget jelent a fizikai test egészségének és az elme békéjének elérésében.

 

Képzéseinkkel széles skáláját kínáljuk a jóga és meditációs  foglalkozásoknak, életmódtanfolyamoknak, melyek lehetővé teszik, hogy a testi-lelki egyensúlyhoz vezető utat Te is megismerd. [tovább a képzésekhez]

 

​Látogass el hozzánk, tapasztald meg személyesen az Élj harmóniában Jógastúdió hangulatát, gyere és érezd jól magad, kerülj kapcsolatba önmagaddal és másokkal, töltődj fel energiával:)

 

Sok szeretettel és friss bioteákkal várunk:)

 

Kati és Purusa

 

Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpont alatt találod.

 

A jógaórák, jógafoglalkozások időpontjáról az  órarend menüpontban találsz információt.

Show More

© 2013 by Élj harmóniában